urban15 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 Witam mam do sprzedania Odpieniacz Tunze 9002 tego modelu nie trzeba chwalić ani opisywać jak dla mnie to klasyk typowo do małych akwarii mam taki sam obecnie w 128l ale ludzie trzymają je i w większych. Odpieniacz dostałem w rozliczeniu w stanie bardzo dobrym używany podobno parę miesięcy oczywiście daje gwarancje rozruchowa gdyż sprawdzałem go u siebie i działa bez zarzutu. Do odpieniacza oczywiście kubek oraz instrukcja. Cena jaka mnie interesuje to 220zł z przesyłką po mojej stronie wiec myślę że to okazja jak za dobry markowy sprzęt Akwarium wchodzi na obroty więc czas coś wrzucić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polecki Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2012 poprosze o rezerwacje, wiecej napisze na pw 275 l,Sump 80l, 2x Ecotech RADION xr30w,Bubble King Mini 200, Reef Octopus MF-70 na ROWA, Skimz + AllInOne BioPellets, Vortech MP-10 x2, JEBAO DC6000 obieg, Grotech TEC III NG FM Balling Light, 25kg LR, 18kg LS i pare zwierzaków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urban15 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2012 Trzy osoby w kolejce więc raczej pójdzie. Akwarium wchodzi na obroty więc czas coś wrzucić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
streetgibon Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2013 Aktualne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urban15 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2013 Do zamkniecia Akwarium wchodzi na obroty więc czas coś wrzucić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach