ireck Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Witam sprzedam tego niezastąpionego i wypróbowanego morderce aiptazji, który w 2 dni wykosił mi ok 30-40 kwiatów. Cena 45 zł.Odbiór osobisty ewentualnie pks!!! tel.502123705 Edytowane 19 Grudnia 2012 przez ireck (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MixEEr Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 podskubuje inne korale ? TOTM ---> http://reefhub.pl/mikolaj-szostak-mixeer-1000l-z-myslenic/ Moje akwarium ---> http://nano-reef.pl/...120#entry664781 Mój kanał Youtube ---> http://www.youtube.com/user/mixeer0700 SPRZEDAM SPRZĘT PO LIKFIDACJI AKWA ---> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Młot - Kwidzyn Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 hmm... chętnie bym kupił. tylko czy jest transport gdzieś w okolice Kwidzyna od Ciebie? na razie 50 l żeby nie wypaść z obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireck Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 Na razie nie widzę zobaczę dziś jak stan zoa i euphylii!! Sprzedaje bo mi wyżarł wszystko a mam przeludnienie a po drugie nie jest moim marzeniem barwnym!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireck Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Z Kwidzynem nie mam połączenia!! Edytowane 19 Grudnia 2012 przez ireck (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biegala Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 kijowe zdjecie, widac na nim jak wcina korala. lepiej napisz co wcina i jak ktos tego nie ma to niech bierze narodziny - wrzesień 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotangch Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Jak nie je zoa i innych korali to chętnie bym wziął. Już nieaktualne, przepraszam. Edytowane 19 Grudnia 2012 przez kotangch (wyświetl historię edycji) 300l w obiegu. maxspect razor 160w, aqua nova ncm-3500, 2x tunze 6045, aquaspec white skim 200 z pompą w body. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireck Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Zdjęcie tak wyszło, bo polowałem na niego i tak się ustawił, na pewno policopory nie żarł jak to na zdjęciu wyszło!!! Euphylie mam całe a zoa zielone na razie też. Mam go od piątku wpier... niczył wszystko została tylko jedna aiptazja. Mam 6 ryb w akwarium i myślę że starczy! a od do moich pupili nie należy. Jak by mi wpierniczał euphylie to do zamrażarki!!!Żartuje nie mam sumpa to by tam wylądował. Edytowane 19 Grudnia 2012 przez ireck (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trike3 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Bezie jakieś połączenie z Dąbrowa Górniczą, przydałby się :-) Pozdrawiam Zbiornik 160 litrów + Sump 40 litrów. Oświetlenie 100 Watt Ledy Odpieniacz: Made by Sebastek :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trike3 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 PW Zbiornik 160 litrów + Sump 40 litrów. Oświetlenie 100 Watt Ledy Odpieniacz: Made by Sebastek :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireck Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 sprzedane proszę o zamkniecie tematu!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach