ireck Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 witam !! mam pytanie czy po dodaniu Seachem PhosGuard może wyniknąć coś takiego że odpieniacz miniflotor,który pracował po prostu poezja walił piane aż miło, teraz tylko rano coś wyrzuci i koniec!!! pompke mam regulowaną moc max 540l/h jest tak skręcony na połowę?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 troche malo napisałeś kiedy włozyłeś phosguard? Kiedy odpieniacz przestał bić pianę? przez chwile to i moze tak sie stac choc nie zauważyłem predzej to moze jakieś ziarnko wpadło i mieli sie z wirnikiem choc powinno sie dawno skruszyc... ale kto wie napisz cos wiecej pozdrawiam Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireck Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 odpieniacz przestał bić pianę dzień po dodaniu phosguard!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 predzej to moze jakieś ziarnko wpadło i mieli sie z wirnikiem choc powinno sie dawno skruszyc... ale kto wie Miniflotor jest na kostkę lipową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Mintaju, nie tak brzmiało pytanie No w koncu cos wesołego na forum pozdro! Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ireck Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 tak na kostkę!! ale kostka ma 1 tydzień od włożenia!!! oczywiście do odpienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Może nie ma co wyrzucać? Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach