cromags Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2012 http://czasprzebudzenia.wordpress.com/krzysztof-jackowski-o-roku-2012-to-bedzie-straszny-rok/ mega "dobry" ten wizjoner :DD Cytuj Akwarium 150x50x55 412 L, sump 140 L, oświetlenie CRP Metis 3x100W, obieg NJ 4500, cyrkulacja 2xAquael 10000, pienidło TS1060 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2012 Prawdziwy mistrz w swoim fachu Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2012 Pozostaje zacytować klasyka: „Prognozy są bardzo trudne, szczególnie w odniesieniu do przyszłości.” Cytuj pzdr Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mod Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2012 Na Euro 2012 Polska nawet nie wyjdzie z grupy Podczas mistrzostw EURO 2012 polska reprezentacja nie wyjdzie nawet z grupy. Do półfinału awansuje drużyna Ukrainy. Mistrzem Europy zostanie Francja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
draco1984 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2012 A ja widzę nieciekawą przyszłość mojego błazenka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angella Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2012 a ja w przyszlosci widze ,ze jak jutro nie zatankuje auta to stane na srodku autostrady przed zakupami sylwestrowymi a tak serio, wszystkie wizje setek jasnowidzow mozna interpretowac na wiele sposobow, nawet Nostradamus wyrazal sie nie jasno i mozna bylo z jego wizji wiele sie tylko domyslac... Jedno jest pewne, koniec swiata nadejdzie, ale kiedy ? tego nie wie nikt.. Cytuj AquaMedic650L+JuwelVision180L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 A ja widzę że nic nie widzę Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
el_kocurro Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Jedno jest pewne patrząc w przyszłość..... i tak będę miał większą solniczkę :thumbsup: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach