Sebaq Zgłoś Napisano 17 Września 2013 nie zauważyłem. sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 17 Września 2013 Sebaq, nieraz podziwiałem Idola w baniaku Leoniego i powiem ci że ryba jest bardzo piękna i spokojna, natomiast jest bardzo duża i wymaga jednak bardzo dużego akwarium. Leszek ma akwa dwa metry długie i naprawdę nie widzę go w tak małej kostce. jest po prostu dla niego za mała. Drugim tematem jest jego żywienie, Pamiętam jak Leszek kombinował i robił mu specjalny pokarm. I jak Ewa27 pisze - Idole niszczą korale i to nie ze względu na to że są wredne,ale że mają specyficzną dietę i jak im coś nie pasuje to uzupełniają sobie ją własnie skubiąc korale. Doskonale o tym przekonał się Snocho który szybko się go pozbył. Jego specyficzna dieta wymaga też dość dobrego odpieniacza. Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebaq Zgłoś Napisano 17 Września 2013 Mam wielką ochotę na tę rybę, dziecko za nią przepada ale boję się przede wszystkim o korale. Z Waszych postów wynika że to prawda co o Heńku piszą. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 17 Września 2013 (edytowane) No niestety. Mi tez bardzo podoba się ta ryba i tez bym ją chciał, ale kocham swoje LPSy to raz, a dwa nie mam odwagi - szkoda mi rybci Edytowane 17 Września 2013 przez Yarcio (wyświetl historię edycji) Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach