Sygen Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) trzecie wideo http://www.ringpolska.pl/ Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Sygen (wyświetl historię edycji) Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) HAHA Sylwek ja po przeczytaniu tytułu w jednym z portali zadałem sobie od razu pytanie...czemu nie słyszałem nic o walce Gołoty z Saletą...i po chwili sobie odpowiedziałem... bo licha promocja tego była, a taka "bójka" na pokaz robi praktycznie za darmo reklame w praktycznie wszystkich mediach i portalach i dopiero wtedy na YT wyszukałem filmik z tego "zdarzenia" lub jak kto woli "lichej reklamy". Edytowane 7 Stycznia 2013 przez Bartek Łódź (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrianpotocki Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2013 To nie na pokaz - Panowie maja stare sprawy do wyjasnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2013 To nie na pokaz - Panowie maja stare sprawy do wyjasnienia. Też mi się tak wydaje,z informacji mojego dobrego kolegi który tez prawdopodobnie będzie boksował na tej gali i tam był to mówił ze bijatyka na poważnie a zaczęło się od tekstu Zimnocha do Szpilki powiedzianego do Szpilki a ten go z barana i poszło Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapuhy Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2013 Psychika Szpilki jest stabilna jak epileptyk na wrotkach... Cytuj ReefMax i parę gratów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2013 Psychika Szpilki jest stabilna jak epileptyk na wrotkach... Zapachniało Kostyrą Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach