Lizard Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2013 Witam, na sprzedaż dozownik AQUA-TREND Evolution, najnowszy model pompy dozującej ze stajni Aqua-Trend, nowy z pudełkiem, był używany może miesiąc, potem reefMAX trafił do nowego właściciela i dozownik został, a zanim powstanie nowe akwa trochę minie. W zestawie dozownik + wężyki sylikonowe oraz fajny uchwyt na nie. Wymiary dozownika ze złożonymi nogami: 22.5 x 22 x 8.5 cm szerokość x głębokość x wysokość Gwarancja 2 lata od 01.12.2012, czyli do 01.12.2014 ! Cena za dozownik 750zł wysyłka GLS GRATIS! Nie wysyłam za pobraniem. Możliwy odbiór osobisty w Bielsku-Białej. Zainteresowanych zapraszam na PW. Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2013 UP, nowa ostateczna cena, 700 PLN i wysyłka kurierem GLS GRATIS! Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 UP Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 Rezerwacja @Retor Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach