rekin Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 Zdjęcie jest z netu ale u mnie Jedna skałka zaczyna mi tym obrastać Czy wie ktoś jak się tego pozbyć??? Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golob1210 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 brzydal?, krewetki? stawiał bym na naturalnych wrogów.. Chyba że masz możliwość to wyciągnij skałe i wyszoruj ją z tego Cytuj Reefmax - T5 2x15k Sylvania Marinestar + 1x Giesemann Actynic+ + 40w LED Royal blue, Odpieniacz Hydor slimskim nano 135.35, Jebao RW4 + JVP 110 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Angella Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) witam, pozbyc sie najlatwiej wysylajac armie wyjadaczy, jest kilku walczacych z anemonia: Chaetodon auriga, Chaetodon xanthurus, Chaetodon kleinii, Acreichthys tomentosus, ale to tylko mniejsza czesc wyjadaczy mozesz takze sprobowac wyciagnac kamienie i wysuszyc suszarka i goracym powietrzem, lub tez pinceta wygrzebac.. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Angella (wyświetl historię edycji) Cytuj AquaMedic650L+JuwelVision180L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
acetabular Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2013 Ale ładne! Gdzie mogę takie dostać? Chętnie bym je widział u siebie, a Ty się chcesz pozbyć;-).. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach