Kamila 27G Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Jeśli jest ktoś kto może wie co to jest to proszę o identyfikacje Uploaded with ImageShack.us Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Kamila 27G (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2013 dziękuje za linka dużo tego mam... rozumiem,że nie szkodliwe.. pytam bo jest dużo odmian gąbek,mam jeszcze fioletowe,różowe i żółte ale inne kształty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2013 Warto też takie pytania zadawać w swoich dziennikach by się to nie gubilo w stosie podobnych tematów. Pozdrawiam Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2013 Luft,ok. A to zielone obok,też mi porasta skały.. jakiś glon ? pewnie mogłabym przeszukać reeflexa ale,zawsze jakieś ale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Tak dokładnie takie coś mi rośnie i to coraz szybciej Znalaząm wątek o gąbkach... Czyli dobrze im u mnie skoro rąsną...niech rosną. Grzegorz Dyzma,ma zawsze takie ciekawe odpowiedzi Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Irmina ort (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2013 ok,kupie... ale najpierw pomyślę,może bez chemii się uda przedewszystkim muszę dokupić więcej ślimorów,bo mam tylko jednego co ryje w dnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2013 hehe z adsorbentem na krzemiany w tydzien sie uporasz z piaskiem, a slimakami... dłużej i drożej i niekoniecznie satysfakcjonująco Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamila 27G Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2013 hm....... a dlaczego te krzemiany mi wywaliło ? czy mój baniak ciągle dojrzewa ? bo na to wychodzi... br to to polejemy,bo co mi po ślimokach w takim razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach