Skocz do zawartości

Historia edycji

Coltrane

Coltrane

Stara szkoła też mówi o delikatnych zmianach a ja łupnąłem 12świetlówek bez czajenia się ;)
Serio Marcin uwierz mi dość już mam kombinowania, każda zmiana idzie na gorsze. Najlepiej było pod 400W HQI na ten moment i w moim nieudolnym wykonaniu to światło t5 nawet do pięt nie dorasta HQI. Gdy korale odbiją, nabiorą zdrowia i koloru to oczywiście włącze kolejne świetlówki. Do marca 2018 roku jak nie będę zadowolony z t5 wracam do HQI

wcześniej świeciłem 8 niebieskich i 4 białe
teraz świecę 6 niebieskich i 4 białe

Coltrane

Coltrane

Serio Marcin uwierz mi dość już mam kombinowania, każda zmiana idzie na gorsze. Najlepiej było pod 400W HQI na ten moment i w moim nieudolnym wykonaniu to światło t5 nawet do pięt nie dorasta HQI. Gdy korale odbiją, nabiorą zdrowia i koloru to oczywiście włącze kolejne świetlówki. Do marca 2018 roku jak nie będę zadowolony z t5 wracam do HQI

Coltrane

Coltrane

Serio Marcin uwierz mi dość już mam kombinowania, każda zmiana idzie na gorsze. Najlepiej było pod 400W HQI to światło t5 dla mnie to nawet do pięt nie dorasta HQI. Gdy korale odbiją, nabiorą zdrowia i koloru to oczywiście włącze kolejne świetlówki. Do marca 2018 roku jak nie będę zadowolony z t5 wracam do HQI

Coltrane

Coltrane

Serio Marcin uwierz mi dość już mam kombinowania, każda zmiana idzie na gorsze. Najlepiej było pod 400W HQI to światło t5 dla mnie to nawet do pięt nie dorasta. Gdy korale odbiją, nabiorą zdrowia i koloru to oczywiście włącze kolejne świetlówki. Do marca 2018 roku jak nie będę zadowolony z t5 wracam do HQI

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.