martinniemczyk Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 (edytowane) rurki do wzmocnienia konstrukcji ale I tak bym skleil na koniec Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 12 Marca 2014 przez martinniemczyk (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosiarek84 Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 A co powiecie na rurki + milliput? Pozdrawiam Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 12 Marca 2014 Domel ma na rurach. Można też przykleić oczywiście. Sam -używałem kleju i opasek zaciskowych pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miklas Zgłoś Napisano 13 Marca 2014 (edytowane) Ja robiłem na rurach 3/4'' i dodatkowo kleiłem półki CX5 żeby były dłuższe. Skała na rurach nie jest klejona. Pozdrawiam, Marek (z telefonu) Edytowane 13 Marca 2014 przez Miklas (wyświetl historię edycji) Cytuj 294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosiarek84 Zgłoś Napisano 17 Marca 2014 Mam takie pytanie otoz probowalem kleić ceresitem i przy pierwszym podejściu chyba złe rozmieszalrm i niestety nie związało:( pojleilem teraz na rurki + milliput ale zostały na skale szare plamy po ceresicie. Jest sie czym przejmować? Dałem skale w ro z silna cyrkulacja ale plamy po kleju zostały. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qsy Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Sprobuj zeskrobac co sie da a reszta sie nie przejmuj, z czasem zarosnie algami na fioletowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosiarek84 Zgłoś Napisano 18 Marca 2014 Dzieki Pozdrawiam Łukasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach