Gothmog Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 A kojarzy ktoś z was sklep kolo kauflanda na parkitce? Tapnięte mobilnie Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Jest tam akwarium morskie ale raczej do celów ozdobnych ... z tego co pamiętam to chyba coś mają z morskiej chemii. Co do sklepu koralowce.com.pl - niekiedy zdarzają się u chłopaków fajne koraliki ( trzeba w tej sprawie dzwonić i pytać). Gothmog - w tym miejscu nigdy nie było sklepu akwarystycznego - pomyliłeś bramy . PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Możliwe, ni emieszkam w czewie juz 10 lat:) A tak kolo kauflanda podobno coś z życia tez maja bo ojciec kiedyś pytał ale nie zna się więc nawet nie pamięta co mieli. Tapnięte mobilnie Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R.I.P Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 ... może odezwie się big daddy - z pewnością wie więcej ... PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 tak florida_blue czyli moja ukochana tam pracuje. Nie mają nic z morszczyzny, jest za to słone akwarium wystawowe, jedyne w Częstochowie. Wysłane z galaktyki S4 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 1 Lipca 2016 Częstochowa. .. Bylem tam kiedyś za totalnego malucha z rodzicami. Pamiętam tylko ze dostawałem jod, bo Czarnobyl się wtedy "otworzyl" na świat Aaa... I pamiętam jeszcze koguta z kamienia, ale już tylko sama nazwa mi w głowie została Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slovy Zgłoś Napisano 2 Lipca 2016 Panowie..Albo byłem pijany może, ale robiłem zakupy w Częstochowie. Jeśli ktoś nie ma pojęcia to raczej nie powinien się wypowiadać, bo akurat w Częstochowie to sklep z morszczyzną jest , co prawda dopiero chłopaki rozkręcają interes , no ale sklep jest. Dla nie doinformowanych koralowce com .pl O ile dobrze pamiętam Aleje Najświętszej Marii 3. Trzeba się telefonicznie umówić. Telefon na stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
florida_blue Zgłoś Napisano 2 Lipca 2016 Nie ma szczególnie oszałamiającego wyboru, ale wszystko zakupione u koralowców żyje i jak dotąd nie wykazuje oznak jakoby mialo zamiar wybrać się na tamten świat, a to chyba dość ważne A w Zoolandii koło Kauflanda jest tylko akwarium "wystawowe". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 2 Lipca 2016 Panowie..Albo byłem pijany może, ale robiłem zakupy w Częstochowie. Jeśli ktoś nie ma pojęcia to raczej nie powinien się wypowiadać, bo akurat w Częstochowie to sklep z morszczyzną jest , co prawda dopiero chłopaki rozkręcają interes , no ale sklep jest. Dla nie doinformowanych koralowce com .pl O ile dobrze pamiętam Aleje Najświętszej Marii 3. Trzeba się telefonicznie umówić. Telefon na stronie. A kolega czytał ten temat od początku? Spojrzał na daty postów? Czy tak dla zasady rzuca jadem? Wysłane z galaktyki S4 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad183 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2016 Sklep jest w bramie w al NMP 3 po prawej od wejścia. otwarty jest wt-pt po godz 16, Mają pełną ofertę Aqua Foresta nawet jak czegoś nie ma na miejscu to domawiają bez problemu, Ci co mówią że mały wybór, średnio wiedzą czego szukać i chyba startują z morszczakami, w sklepie mają masę rzadkich korali, poza podstawowymi które są wszędzie widziałem Zoa VDM, Darth Maul, Green bay Packet, Fire&Ice, Nightmare. Nie mówiąc o żółtych i pomarańczowych Discosomach. W zbiorniku pokazowym na przeciwko wejścia piękne rzadkie ricordee, rhodactisy superman, i wiele wiele innych. Jak ktoś szuka zooanthusów po 2zł za polip to faktycznie wybór mały(zwykłe zoa są po kilkadziesiąt na skałkach po 65zł ) Amatorzy LPS znajdą też kilka ładnych okazów "Super fluo radioactive". Cytuj http://nano-reef.pl/topic/80272-niebieski-slony-cube-45x45x45-na-osprzecie-hydor-a/#entry816327 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olek_je Zgłoś Napisano 9 Września 2016 a ja słyszałem, że startuje jakis nowy projekt w Częstochowie. Gdzieś ponoć na Parkitce. Ciekawe co to będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 10 Września 2016 Ekstra. Daj znać jak otworzą. Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
florida_blue Zgłoś Napisano 11 Września 2016 A może uchylisz rąbka tajemnicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olek_je Zgłoś Napisano 11 Września 2016 Usłyszałem przypadkiem. Podobno ma byc zbiornik wystawowo-pokazowy 1200l. nic więcej nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olek_je Zgłoś Napisano 1 Października 2016 nowe : https://www.facebook.com/koralowce/ www.twojarafa.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 1 Października 2016 super mam blisko Szajnowicza Iwanowa 59, 42-218 Częstochowa Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olek_je Zgłoś Napisano 20 Października 2016 Otwarcie stacjonarnego ponoć 05-11-2016 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
big daddy Zgłoś Napisano 20 Października 2016 No i gitara Wysłane z galaktyki S4 Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kb9 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 Otwarcie stacjonarnego ponoć 05-11-2016 niestety brak jakiekolwiek informacji na stronie o otwarciu stacjonarnego Cytuj Solniczka a w niej: obieg Jebao, cyrkulacja Maxspect, odpieniacz BK, lampa Maxspect, dolewka Levelautomatic Milestone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzym Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 Na FB jest Cytuj Było 340 litrów: http://nano-reef.pl/...042#entry344042 Obecnie (zdjęć na forum nie ma): 600 litrów słonej wody. Skała: 20kg, Piasek: 10kg albo i mniej. Korale i ryby: kolorowe; Światło: ATI 8x54W T5; Odpieniacz: Vertex Alpha 250; Obieg: RD6500; Cyrkulacja: ciągle za mała ale markowa ; Sól: Red Sea (niebieska) + Balling z Trace Elements od FM i węgiel ale to dla właściciela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gothmog Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 Jutro otwierają. Strona będzie uaktualniona za jakiś czas - czekam bo wygrałem kupon na 2 stówki;) Tapnięte mobilnie Cytuj Akwa: 375l (1500x50x50), Sump 70l (70x40x40), Cyrkulacja: Jebao CP-55, Światło: QMaven 6600 + 2x80W, Ceramika, Piasek: 20kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 Ja dostałem takiego smsa od Łukasza Zapraszamy 5 listopada od 9 do 17 na otwarcie nowego sklepu z akwarystyką morską w Częstochowie. TwojaRafa.pl ul. Szajnowicza-Iwanowa 59. W dniu otwarcia specjalne rabaty. Pozdrawiam, Łukasz Leżuch. Wysłane gołębiem pocztowym z pomocą Tapatalka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach