mardow Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 Zbiornik 140x50x40(h) - czym oświetlić żeby wyciągnąć z ryb ładne kolory ? Cytuj Moje skrawki natury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmielu243 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 Led (możliwość dopasowania barwy+ bliki),HQI + żarnik wg gustu i również bliki Cytuj Red sea max 250 ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mardow Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) zapomniałem dopisać, że wiem o istnieniu LED-ów i HQI - mój błąd, przepraszam. Chodziło mi bardziej o jakieś konkretne lampy - dodam, że nie potrzebuję dużo "W" i blinków;] Edytowane 21 Lutego 2013 przez mardow (wyświetl historię edycji) Cytuj Moje skrawki natury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmielu243 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2013 To pozostaje led chinczyk zmienna barwa i ustawienia według potrzeb wybarwienia ryb (obecna oferta chinskich led jest tak duża że znajdziesz coś dla siebie) Cytuj Red sea max 250 ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach