Skocz do zawartości
Krewetka_3

zobaczyłem, westchnąłem i prawie umarłem

Rekomendowane odpowiedzi

błażej... nie cieszysz się... ???

mnie sie ten baniaczek b. podoba.. WOW

pozdr.

" Świadomość piękna podwodnego świata jest dla dziecka pasją całego życia..."

Aktualnie pielęgnowane akwarium 1000 L

Poprzednie akwaria 500 L , 1200 L , 400 L (TOTM 02.2013 )

-----------------------------------

gallery_7726_2489_32720.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brunon :

błażej... nie cieszysz się... ???

mnie sie ten baniaczek b. podoba.. WOW

pozdr.

Odpisalem Ci na Ogolnym :)

/Wroga należy zabić z dużej odległości, najlepiej strzałem w plecy. O honor trzeba dbać wśród przyjaciół/ GG 314576, SKYPE: piotr_i_zona e-mail: piotr_jan_rogalskiUSUN @gazeta.pl Warszawa http://www.nano-reef.pl/journal.php?m=page&p=25

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarex66 :

W naszym kraju tez goscie maja piekne zbiorniki lecz nie bywaja na tym forum. Gosc z Milicza ma tu 2500L. Akwarium dwustronne. Kurcze chcialbym kuknac na technike tego kolosa :-) No i podstawa z drewna ala Swirlej2 :)

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85271330

Akwa fajne, ale ta skala nie wyglada najlepiej...

jeszcze tu wroce:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zależy jak dla kogo :) mi skła widzi się z tego względu że nie jest porośnięta algami (ntrudniają przepływ wody przez kanały w skale i zmniejszają jej włąściwoćci filtracyjne) zresztą jest to skał na której była zbudowana rafa więc nie mogła być tak pięknie porośnięta:P

800l:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
błażej :

zależy jak dla kogo :) mi skła widzi się z tego względu że nie jest porośnięta algami (ntrudniają przepływ wody przez kanały w skale i zmniejszają jej włąściwoćci filtracyjne) zresztą jest to skał na której była zbudowana rafa więc nie mogła być tak pięknie porośnięta:P

To nie jest zywa skala tylko ozywiona sucha i to byle jak , na szybkiego aby tylko wyrwac kase od ludzi .

I napewno nie sprzedaje jej z glownego akwarium :] tylko ozywia i kombinuje , tak to moze sobie zrobic kazdy z was .

<a jezeli jest to nawet rzekomo zywa skala to jest beznadziejna :] mnie to jednak wyglonda na sucha skale rafowa ozywiona albo i jeszcze nie za bardzo , trzeba by to wlozyc do baniaka i sie przekonac , w kazdym badz razie na pierwszy rzut oka to jest byle jak ozywiany syf :)

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Swirley 2

Ty widziałeś kiedyś cyjano??? Zanim coś palniesz chłopie, przyjrzyj się uważnie, a potem komentuj.

Wydaje mi się że Brunon ma o niebo ładniejszy baniaczek od Twojego. Właśnie przed chwilą porównałem Wasze 2 strony. Blado chłopie wypadłeś....

#NAZWA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
jarex66 :

W naszym kraju tez goscie maja piekne zbiorniki lecz nie bywaja na tym forum. Gosc z Milicza ma tu 2500L. Akwarium dwustronne. Kurcze chcialbym kuknac na technike tego kolosa :-) No i podstawa z drewna ala Swirlej2 :(

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85271330

większość ludzi, którzy znają się na akwarystyce, omija to forum, bo niestety można przeczytać tu tony bzdurnych informacji. Ale za to pieniactwa nie brakuje...

#NAZWA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krewetka_3 - wiesz co ... masz rację , piszą tu ludziska mnóstwo bzdurnych rzeczy..- a szkoda !!!

------------------------------------------------

Pan panie Swirlej2 schyl się po literaturę , a najlepiej z obrazkami i zaraz potem zmień ksywke na "Cyanobakteria"...- rzecz jasna z adnonatją "kopiowanie zabronione".

A na przyszłość drogi Pani fechtujmy się z honorem !

----------------------------------------------------

Co do skały na Allegro - to fakt , że skała ta jest beznadziejna. Polecam taką prosto z frachtu np. w AM.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Brunon :

Krewetka_3 - wiesz co ... masz rację , piszą tu ludziska mnóstwo bzdurnych rzeczy..- a szkoda !!!

------------------------------------------------

Pan panie Swirlej2 schyl się po literaturę , a najlepiej z obrazkami i zaraz potem zmień ksywke na "Cyajanobakteria"...- rzecz jasna z adnonatją "kopiowanie zabronione".

A na przyszłość drogi Pani fechtujmy się z honorem !

----------------------------------------------------

Co do skały na Allegro - to fakt , że skała ta jest beznadziejna. Polecam taką prosto z frachtu np. w AM.

pozdrawiam

WOW ...hehe i vice versa :( wez slownik i sprawdz jak powinno byc napisane adnotacja i zmien zaraz ksywke na analfabeta wtorny :( hihihihi

Ps; W moim jezyku sa to "Cyanobakterien"

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

spadaj leszczu :] i mysle ze nei ma sie co oburzac ze w baniaku masz cyiano :(

A teraz wal sam przysiady w szambie , opuszczam lokal .

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i wal do sexuologa bo cos z toba nie tak :0

"Kopiowanie zabronione ©

Tata i Mama w akcie prokreacji ( czyt. sex)"

http://www.kalibra.com.pl/akwarium/katalog/katalog1.htm

http://www.kalibra.com.pl/akwarium/index.html (sex i bachory) lecz sie chlopie lecz spoko , takei opisy totylko jakis maniak sexualny moze dac na strone :]i to chyba tyle w tym temacie .

EOT

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

n/c

Co za poziom dyskusji....

"""Projekt 300"" - powolne zasiedlanie i szlifowanie szczegolow."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi tam sie bardzo podoba baniaczek Brunona

360+110-od 15 Grudnia 2006 sprzedam miejsce na reklame (300 znaków) :D www.fastquad.pl- dla morszczaków z nano-reef super zniżki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swirlej... daruj proszę - starczy już !!

Zadbajmy o dobre imię tego forum .. - skoryguj posty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to po co trzeszczysz? w zarcie Ci napsialem i wiesz ze mam racje , miales problem z cyiano :(

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krewetka_3 :

@ Swirley 2

Ty widziałeś kiedyś cyjano??? Zanim coś palniesz chłopie, przyjrzyj się uważnie, a potem komentuj.

Wydaje mi się że Brunon ma o niebo ładniejszy baniaczek od Twojego. Właśnie przed chwilą porównałem Wasze 2 strony. Blado chłopie wypadłeś....

Krewetka masz racje , u siebie nei widzialem nigdy :( u ciebie pewnie sie az roi o d cyiano :0

A to ze sie tam cos prujesz na temat mojego baniaka to wiedz o tym ze damskie i tak sie nie liczy :(

Nie rozmie tylko dlöaczego sie rzucacie jak wam cos powiedziec , zadzumiony jest bruna baniak i to jest moje zdanei wasze zdanie mam w .........

ja wiem swoje i dziwna jest dla mnie ta czerwien tych glonidel .

10.jpg

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic tez dziwnejgo jak sie napakowalo suchej skaly do srodka :] lub byle jakiej zywej .

Takie byle jakie czerwone badziewie rosnie tylko wtedy kiedy jest za malo glonow wapiennych na sjkalach , jak skale porastaja glony wapienne to zadna tam szmira na niej nie wyrosnie .

09.jpg

ja tam widze cyiano , bardziej juz moze po cyiano ataku , wlasnie takie dziwadla rosna ...

a wasze zdanie mam gleboko ...zwlaszcza twoje krewetko :(

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowny panie Swirlej.. skała prezentowana przez Pan na tym forum pochodzi z mojego akwarium w chwili gdy ono startowało, tzn. po około tygoniu.., a to co widać na owej skale to życie jakie miała na sobie w chwili zakupu z AM - prosto z frachtu. Mają tam naprawdę świetną skałę , ostatnia dostawa z Indonezji wykupiona została całymi boxami .. sam widziałem jak ludzie nosili do aut, w sklepie było ze 30 osób.

Co do fotki to przypominam o tym aby nie kopiować moich materiałów bez mojej pisemnej zgody.

pozdrawiam serdecznie....

P.S. Krewetka_3 ma rację - to nie cyanobakteria lecz zwykłe glony czerwone.. - ale szkoda że ich już nie ma, bo pokolce za nimi przepadały...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

widze ze niemacie co robic i pisac ale coz ......

ja to juz wiem ze swojego baniaka tutaj niepokarze bo az strach a zreszta mam go dla siebie i swojej przyjemnosci:p:D

mi sie podoba ten baniak a najbardziej te male niebieskie ruroweczki:D

pozd....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kopiowac zdjecie a podac linka do podstrony na ktorym sie ono znajduje to cos innego zauwaz roznice i nie probuj tutaj zastraszac nikogo kolego bo tutaj nei ma sercowych to pierwsza sprawa a druga to taka ..powiem ci ze twoj zbiornik mnie w zasadzie wogole nie inetresuje ani dalsza jalowa dyskusja z toba . a jak zechce skopiowac gdzies fotke to zrobie to z porzadnej strony z super baniakiem :(

WOLNOSC SLOWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.