zeus1314 Zgłoś Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) Sprzedam Reef Maxa komplet z szafką. Całość w bardzo dobrym stanie , używany 2 lata. Udany egzemplarz nic nie odchodzi nic się nie psuje. Wszystko oryginalne bez przeróbek. Świetlówki - jedna ma 6 miesięcy, druga ok. 4, trzecia jest nowa wymieniona w lutym. Mogę dorzucić jeszcze jedną świetlówkę purple zupełnie nową. Cyrkulacja koralia nano 1600 na gwarancji. Cena 680 zł Odbiór w Krakowie. Edytowane 25 Marca 2013 przez zeus1314 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dadata Zgłoś Napisano 14 Marca 2013 jestem zainteresowany zakupem o ile to aktualne ? i czy była by możliwość wysyłki ?? pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeus1314 Zgłoś Napisano 14 Marca 2013 Aktualne, ale nie mam możliwości wysyłki tylko odbiór osobisty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeus1314 Zgłoś Napisano 17 Marca 2013 Aktualne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeus1314 Zgłoś Napisano 22 Marca 2013 Aktualne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeus1314 Zgłoś Napisano 25 Marca 2013 Aktualne, nowa cena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zeus1314 Zgłoś Napisano 29 Marca 2013 sprzedane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach