Skocz do zawartości
Luki

Kolejny prodzekt...

Rekomendowane odpowiedzi

Odziedziczylem male akwa ok. 28L :(

Akwa o wymiarach 40x30x20 dl x wys x szer

NA poczatek oswietlenie PC philips 11W, filtr kaskadowy Aquaela FZN-2 i pare kg LR.

Woda oczywiscie z podmianki z wiekszego akwa.

Hehe, zobaczymy co z tego bedzie...

pozdrowka

300L+80L sump, Bubble Magus NAC7, newjet 3000, 2 x newjet 3900, UV 11w, pudełko przelewowe

32kg LR, 18kg LS, 2 x ocellaris, 2 x sexy shrimp, hepatus, żółtek, doktorek, escenius midas, centropyge loricula, 2 x krewetka czyszcząca, 3 x euphylia, zoanthusy, grzybki, barierum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akwa wyglada narazie tak:

nqqv77.jpg

Moze za pieknie sie nie prezentuje ale niedlugo nabierze uroku :(

Mam pytanko odnosnie oswietlenia pc. W tej chwili mam zwykla 11 W. Chce dorzucic jeszcze jedna ale niebieska. Powiedzcie mi jaki mam zastosowac zasilacz-statecznik do tego power compacta?

300L+80L sump, Bubble Magus NAC7, newjet 3000, 2 x newjet 3900, UV 11w, pudełko przelewowe

32kg LR, 18kg LS, 2 x ocellaris, 2 x sexy shrimp, hepatus, żółtek, doktorek, escenius midas, centropyge loricula, 2 x krewetka czyszcząca, 3 x euphylia, zoanthusy, grzybki, barierum...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najtaniej bedzie kupic oprawkę do swietlowek PL - kosztuje grosze. Pozniej w markecie budowlanym kupic zarowki energooszczedne o mocy planowanej swietlowki PC. Zarowke potluc, wydlubac statecznik, podlaczyc.

Morski dinozaur w stanie spoczynku - forumowy weteran :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W reefshopie - nie wiem czy jest już wprowadzone do sklepu. Miałem farta, bo niewiele ich przyszło, udało mi się kupić, wiem, że cena nie jest do końca ustalona, więc jej nie podaję.

Morski dinozaur w stanie spoczynku - forumowy weteran :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.