Skocz do zawartości
Coltrane

dodatkowa opłata za przelew w sklepie internetowym

Rekomendowane odpowiedzi

Prawie u Was kupiłem uchwyt do pompy tunze, niestety po wybraniu dostawy PP zamiast DPD ukazała się magiczna opłata +14zł za płatność przelewem, pomimo że PP tańsza o 8zł od DPD to koszt finalny droższy o 5zł, niby niewiele ale praktyka conajmniej dziwna.

Tomek

dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie to po prostu błąd się wkradł w ustawieniu opłaty za wysyłkę ,zamiast pisać na forum było do nich zadzwonić

Pozdrawiam

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość radiesteta

Błędy dziś kosztują i to wcale nie mało. Niech ktoś omyłkowo przelew zrobi zamiast na konto dostawcy prądu lub gazu na jakiś inny rachunek to szybko mu dane media odetną i nic nie będzie ich interesowało że to tylko drobny błąd. A poza tym może błąd a może celowy kant i ktoś czeka czy ludzie zareagują czy nie. Świat jest dziś bezlitosny i nastawiony na kasę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie że trzeba było dzwonić do sklepu...uwielbiam takich klientów w moim zawodzie ...zamiast powiedzieć mi o swoich zastrzeżeniach...smarują na forum albo co gorsza na jakimś portalu z opiniami....

anonimowość dodaje odwagi

http://7140_7307.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwoniłem nie odbierali, skoro ktoś się otwiera na forum którego jest sponsorem i dzięki niemu miedzy innymi możemy się tu wymieniać opiniami, wiedzą oraz wieloma innymi pozytywnymi rzeczami nie widze przyczyny aby nie umieścić konkretnej informacji na konkretny temat który ewidentnie wymaga wyjaśnienia. Na pewno wielu forumowiczow robi zakupy w korale.pl również będąc uczciwym wobec naszego grona należy zwrócić uwagę na taki problem aby ktoś się niepotrzebnie nie naciął. Nie jest to atak ani smarowanie które wymaga niewiadomo jakiej odwagi, ponadto w sieci nikt nie jest anonimowy, kto tak myśli może się grubo zdziwić któregoś razu.

dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coltrane - przesyłka pocztowa kosztowała i kosztuje 14zł, faktycznie w systemie wkradł się błąd - zostało to zgłoszone do serwisu systemu.

Telefony odbieramy normalnie w godzinach pracy tj 10:30-18:30 - może po prostu zadzwoniłeś wcześniej? Priva też nie widzę.

Pozdrawiam :)

Zapraszamy do naszego sklepu Warszawa ul. Arkuszowa 107B,

sklepu internetowego KORALE.pl oraz na naszą stronę na facebook'u :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.