R.I.P Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 Zaczynałem od 10szt i od samego początku spokój. Oczywiście muszą ustalić wewnętrzną hierarchię ale nie są to jakieś walki tylko delikatne przepychanki. PK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maelen Zgłoś Napisano 30 Listopada 2016 (edytowane) Ja miałam kiedyś przez chwilę 5 szt. Zoramia (Apogon) leptacantha, z którymi przywlokłam sobie niestety chorobę. I dopóki żyły, niestety dość krótko, to ładnie pływały w stadku, delikatnie się czasem przepychając. Jednak to nie były ryby otwartych przestrzeni, wolały się chować po kątach, ale może za krótko u mnie były, żeby bardziej się ośmielić. Za to widzę stadko podrośniętych tych ryb w jednym sklepie i ładnie pływają grupą przez środek dużego akwa. Dlatego sama takie zakupiłam, ale skąd indziej i to był niestety błąd - cena, ale teraz już wiem, że nie tylko cena, ale i sklep się liczy. Edytowane 30 Listopada 2016 przez Maelen (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach