rs4 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2013 Czy moze ktoś poratować jeszcze dzisiaj .... odwdziecze sie dobra flaszka . Temat pilny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grazdan Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2013 jeśli masz jakiś transport (niestety leżę złożony choróbskiem), nie straszne ci śródmieście ;P i wystarczy... mam kole 1L to dawaj... z 1h jeszcze będę na chodzie! gR!ażdan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs4 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2013 dzięki serdeczne za pomoc . Poczekam do rana i zobacze co sie bedzie dzialo .... troche dzisiaj przegielismy z kolega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grazdan Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2013 do poduchy będę zmierzał dopiero kole 2.30 ;-) więc gdyby co... na pw podsyłam nr z kolei... z ranem... to u mnie bywa raczej cienko ;( "kontakt ze światem" zaczynam łapać najwcześniej 10/11/12 ;-) 3mam kciuki! gR! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach