Naskar Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam, tak jak w temacie sprzedam worek [fabryczny] piasku ATI Fiji White Sand . Powód sprzedaży : Zakupiłem o jeden worek za dużo . Worek otwarty ponieważ piach był przeze mnie płukany . Wysyłka jak i odbiór osobisty możliwa . W przypadku wysyłki cena według cennika poczty polskiej. Pytania proszę wysyłać na PW. Cena : 50 zł + koszt wysyłki Pozdrawiam .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2013 pw pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2013 A Debora pyta: czy zdjęcie piasku jest zrobione przez Ciebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naskar Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2013 Niestety zdjęcie piasku nie jest zrobione przeze mnie . Chwilowo nie mam dostępu do aparatu . Piasek nie różni się niczym od tego przedstawionego na zdjęciach . .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2013 Jasne, że się niczym nie różni, ale mamy regulamin, którego i ty i ja musimy przestrzegać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naskar Zgłoś Napisano 1 Maja 2013 up .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naskar Zgłoś Napisano 4 Maja 2013 up .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach