omada Zgłoś Napisano 11 Maja 2013 Oto kosteczka od Przemka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivczenko Zgłoś Napisano 13 Maja 2013 Jednak e Rybka mnie zaskoczyła myślałem że wyjdzie to trochę więcej bo już miałem od Przema brać akwa ale eRybka dała mi fajną cene no i ten transport a raczej koszty ze Szczecina tak wiec biorę z Zabrza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivczenko Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Hehehe zmiana planów zbiorniczek będzie robił LLS czekam na efekt końcowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Hehehe zmiana planów zbiorniczek będzie robił LLS czekam na efekt końcowy A cóż się stało, że decyzja została zmieniona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivczenko Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Malutkie niedogadanie z eRybką ale wszystko bez żadnych problemów i wszystko oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Malutkie niedogadanie z eRybką ale wszystko bez żadnych problemów i wszystko oki Jak szkło przyjdzie, to się pochwal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Coltrane Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Bedziesz zadowolony,( mam nadzieje ze z transportu też ) jaka wersje wypasu wybrales? szlif/opti? Cytuj dużo zdjęć mojego akwarium https://www.facebook.com/tibireef/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivczenko Zgłoś Napisano 15 Maja 2013 No nie ma innej opcje żebym nie był zadowolony no brałem wszystko standardowe jak będzie dobrze zrobione to i opi nie będzie koniecznie heheh oczywiście pochwale się jak przyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 16 Maja 2013 Ok - to będziemy czekać na wątek w dziale "Nasze akwaria" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach