dirty_pig Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Chciałbym polecić wam drukowanie fototapet od MojeSumienie, ostatnio zamówiłem u niego jedną fototapetkę super jakość i są rabaty dla nas z forum a to efekt końcowy: Edytowane 4 Czerwca 2013 przez dirty_pig (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 A jaki to druk? Chodzi mi o technologie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dirty_pig Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 to jakaś naklejka wzmacniana którą da się wycierać i podobno nie będzie schodził nadruk, ale z tego co wiem różne robi takie które da się nakleić na szybę akwariów też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MojeSumienie Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) :blushing: :blushing: cieszę się, że się podoba. jeśli chodzi o technologię, u Marka z racji tego, że to kuchnia - wydruk był na folii samoprzylepnej z "atomowym" laminatem, który można myć praktycznie wszystkim. jednak zastosowanie folii jest możliwe tylko w przypadku, kiedy na ścianie/blacie nie ma źródeł ciepła (kuchenka gazowa, elektryczna) i ewentualnych źródeł wody - kran itp. W sytuacji, kiedy jest blisko źródło ciepła czy wody - wtedy trzeba zastosować szkło albo z nadrukiem bezpośrednio na szkle, albo też z naklejką z drukiem od strony kleju (które tez wykonujemy). itd itp... żeby nie robić reklamy sobie jeśli ktoś będzie zainteresowany - szczegóły wyślę na priv jeszcze raz dziękuje Edytowane 4 Czerwca 2013 przez MojeSumienie (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 Rozumiem, że chodzi o fototapetę lodówki ... Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2013 kuchnia widzę typowo męska Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach