Skocz do zawartości
Maciej

Żywa skała - sprzedam.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

W zwiazku z czekajacym mnie za kilka miesiecy wyjazdem za granice zmuszony jestem zlikwidowac na jakis czas moja solniczke. Dlatego mam do sprzedania troche zycia:

- 30 kg zywej skaly z Fidżi- skala kupiona w AM (Bogucin) zatopiona w akwa ponad 6 miesiecy temu - od tego czasu pod oswietleniem 2 x 150W HQI - w znacznej czesci pokryta ladnymi bordowymi glonami wapiennymi. Na skalce kilka krabow, pustelnik, spore wezowidlo. Do tego mam do oddania 2 A. Frenatus - ladnie podrosniete - zyjace w zgodzie od blisko 3 miesiecy. Calosc sprzedam za 1000zl

Sprawa NIE JEST BARDZO PILNA - moge sie wstrzymac ok 2 miesiecy jesli ktos jest w trakcie zakladania zbiornika.

Preferowalbym raczej zakup calosci chyba, ze ktos osobiscie odbierze skale z Wroclawia.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pompy nie chciał by pan sprzedać osobno? Jeśli tak to za jaką cene i jaki model tej pompy?

"W trakcie zakładania ""solniczki"""

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam bylbym zainteresowany mozna fotki

rafalszukala@wp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli sprzedasz 10 kg skały + krabiki + pustelnika to ja się wstępnie piszę. Jestem z Wrocka więc odbiorę osobiście. Kontakt przez GG lub adres kgabruk@poczta.fm

Czesc i dzieki za ryby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Sprzetu nie sprzedaje bo chcialbym ponownie zalozyc solniczke po powrocie.

Fotki postaram sie zrobic jak najszybciej i wyslac osobom zainteresowanym.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem zainteresowany skala 10kg lub wiecej zaleznie od ceny... prosze o kontakt na GG lub avraqua@gmail.com

"-------------------------------------- Elektronika - zawod, Akwarystyka - hobby

""Akwarysta""

Wersja 2ga kontrolera z MMC/SD w testach, miernik konduktancji w przygotowaniu..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.