luft Zgłoś Napisano 31 Lipca 2013 na pocieszenie MBank pobiera 25zł za karte Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyzak Zgłoś Napisano 31 Lipca 2013 Heh a co do karty - mam na swojej datę ważności 8/13 czyli jeszcze miesiąc działania czy tylko zostały mi 2 godziny? Karta w BZ WBK Visa, jakby miało to znaczenie P.S. A co do opłaty to pamiętam jak dziś gadkę pani, która otwierała mi konto - "teraz są lepsze warunki, ponieważ kiedyś płaciło się za kartę 25 złotych z góry, a teraz co miesiąc pobierają złotówkę gdy nią zapłacę raz na miesiąc, więc przez okres ważności karty zaoszczędzi pan pieniądze" Mówię tak złotówka na 3 lata to jest coś, a ona tak ale jeżeli pan nie będzie miał transakcji w danym miesiącu to 3 złote Cytuj Obecnie suchy dok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach