-dominik- Zgłoś Napisano 11 Września 2013 Co do rybek to nie polecam. Zjedzą wszystko oprócz ukwiałów i korali. Atakują ryby większe od siebie, o skorupiakach nie wspomnę. Zaatakowała mnie kiedyś takich grupa w Malezji. Pogeryzły mnie i odpędzały od powierzchni i brzegu. WREDNE Cytuj Pozdrawiam: Dominik T. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Piotrek, a może takiego Łodzika: http://allegro.pl/show_item.php?item=3613771380 Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iga Zgłoś Napisano 12 Października 2013 Trochę miałby za ciepło w naszych akwariach. Zwierzak super. Cytuj 550l+80l sump+2x160l szczepkownia+220l kwarantanna, New Jet 8000, AM Turboflotor5000 2xTunze6205, Pacific Sun Pandora, nad wszystkim czuwa Profilux II Plus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slovy Zgłoś Napisano 12 Października 2013 oj nie ,dzięki ale które?bo w zieleniaku dorastają palaemon elegance W zieleniaku powiadasz , czyli jeszcze do ogólnego nie wprowadziłeś. Swoją drogą to muszę wydysponować trochę czasu i wjechać do Ciebie. Akwarium przeszło przecież spore przeobrażenie , czego nie miałem jeszcze przyjemności zobaczyć Tymczasem wrzuć jakieś fotki...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 13 Października 2013 Co do rybek to nie polecam. Zjedzą wszystko oprócz ukwiałów i korali. Atakują ryby większe od siebie, o skorupiakach nie wspomnę. Zaatakowała mnie kiedyś takich grupa w Malezji. Pogeryzły mnie i odpędzały od powierzchni i brzegu. WREDNE Już mi przeszło Piotrek, a może takiego Łodzika: http://allegro.pl/sh...item=3613771380 Świetna sprawa ale cena postawiła mnie jest jeszcze lepsza Trochę miałby za ciepło w naszych akwariach. Zwierzak super. W moim jest zawsze chłodniej niż w Waszych akwariach (szczytowo 19*C ) W zieleniaku powiadasz , czyli jeszcze do ogólnego nie wprowadziłeś. Swoją drogą to muszę wydysponować trochę czasu i wjechać do Ciebie. Akwarium przeszło przecież spore przeobrażenie , czego nie miałem jeszcze przyjemności zobaczyć Tymczasem wrzuć jakieś fotki...... Większość jest już na rafce ,są super,szkoda że wcześniej tak nie zrobiłem ,fotki .....? lubię real Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-dominik- Zgłoś Napisano 14 Października 2013 I słusznie że przeszło, chociaż rybki ciekawe. Łowiłem je kiedyś. Takie po 20 cm połykały mi całego kalmara ew. martwą rybkę ok 10cm. Mają dosyć ostre ząbki i duże paszcze Cytuj Pozdrawiam: Dominik T. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek z Pabianic Zgłoś Napisano 18 Lutego 2014 Przeszło na korzyść dużych pokolcy ale każdy przyzna że mają coś w sobie te pływające blaszki , pokolce pięknie zjadają to co w sampie urośnie i jest super i na tym przystanę Cytuj Zaczynam od początku nie od zera . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach