bober6662 Zgłoś Napisano 6 Września 2013 (edytowane) Witam posiadam takie urządzenie które mi zawadza i chcę się tego pozbyć,nie mam kabla zasilającego ani płyty startowej,nie wiem czy jest to sprawne czy nie,w środku są 3 akumulatory. Może ktoś chciał by pobawić się i posprawdzać czy to działa czy nie w domu na własną rękę. Ja za tego UPSa w takim stanie jak jest sprawny czy nie, chcę 100zł Model Orvaldi 1400GE,Ja sprzedaję to jako niesprawne. Dodam tylko że po podłączeniu kabla zasilającego od drukarki nie świecą się diody z przodu,ale po sprawdzeniu próbówką prąd płynie do akumulatorów ale na tych 3 wyjściach go nie ma...nie wiem co z tym jest nie tak nie znam się na elektronice. Zapraszam. W razie pytań na które i tak pewnie nie będę znał odpowiedzi dzwońcie 603 216 641. Edytowane 9 Września 2013 przez bober6662 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 7 Września 2013 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 9 Września 2013 UP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 14 Września 2013 up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach