Komarek Zgłoś Napisano 10 Października 2013 A co sądzicie o kapsułce z czosnkiem, Alitol bodajże? Może zawartość kapsa nada się zamiast wyciskania itd z ząbka? http://www.doz.pl/ap...270_mg_48_sztuk Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danisz Zgłoś Napisano 10 Października 2013 ja bym tam rybkom kapsulek nie dawal, a jak sie zadławi a tak powaznie to moze i dziala, ale w sumie po co kombinowac i wydawac pieniadze skoro mozna poprostu dorzucic zabek zgnieciony czosnku przy karmieniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 10 Października 2013 Pytam,bo kapsy mam zawsze w domu. Sam biorę regularnie. I nie mam robali ni ospy... Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danisz Zgłoś Napisano 10 Października 2013 napewno przy tych kapsach jak i przy zwyklym czosnku trzeba uwazac bo w duzych dawkach bedzie dzialal drazniaco, a na malego blazenka moze nawet i smiertelnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 11 Października 2013 W aptece kupilem butelke soku z czosnku (bez cukru), ktora wystarczy mi na kilkanascie lat... Czesc przelalem do buteleczki z zakraplaczem (reszta w zamrazalniku) i w ten sposob, na rozmrozony pokarm, "zadozuje" czasami ze 2-3 krople i po 30 minutach podaje ten "czosnkowy" pokarm do akwarium. Przedawkowanie lub podawanie codziennie moze pobudzic brazowe glony do wzrostu. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 11 Października 2013 Dzięki Stani Dziś idę poszukać w aptece tego soczku Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Pytam,bo kapsy mam zawsze w domu. Sam biorę regularnie. I nie mam robali ni ospy... Pozdrawiam mobilnie Marek Nie zgodzę się! Kto PIJE i PALI ten nie ma robali! Edytowane 11 Października 2013 przez Diabeł prawdziwy (wyświetl historię edycji) Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 11 Października 2013 Palę. tylko E-p, piję yno beer Pozdrawiam mobilnie Marek @ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 11 Października 2013 (edytowane) Palę. tylko E-p, piję yno beer Pozdrawiam mobilnie Marek @ Whysky? -fee??? Albo jakieś inne kolorowe? Ja zadam pytanie co do błazna. Bo dziwnie się zachowuje. Po zgaszeniu światła leży pod lustrem wody, zawsze na lewym boku. I tak sobie jakby wisi, macha ogonkiem i płetewkami. I tak 3 mce od nowości! Spotkał się ktoś z czymś takim?? Edytowane 11 Października 2013 przez Diabeł prawdziwy (wyświetl historię edycji) Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaziko Zgłoś Napisano 11 Października 2013 Tak Cytuj ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach