Flasher Zgłoś Napisano 26 Września 2013 Jak w tytule... miałem kilka listków prawie od początku, myślałem że z czasem zaniknie jak reszta makro-glonów ale się pomyliłem. W ostatnim czasie strasznie przybrał na sile i rozrasta się w zastraszającym tempie. Co z tym robić, po prostu wyrwać ? Żadne pokolce nie wchodzą w grę z powodu wielkości zbiornika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jader Zgłoś Napisano 26 Września 2013 U mnie to czasem rosło jak dzikie, potem nagle obumierało.Mam wrażenie, ze to jakoś zależy od poziomu magnezu (i pewnie Ca). Przy wyrywaniu uważaj, bo można sobie cała skałę a akwarium wyciągnąć Cytuj miękkie i kilka rybek 240 l; oświetlenie HQI+T5; odpieniacz Turbo 1000 Multi SL; curkulacja Tunze 2x6045 i AB 3500 UP; październik 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flasher Zgłoś Napisano 26 Września 2013 Więc wyrwałem większość... zostały jakieś niedobitki. Faktem jest że magnez mam wysoki... niby opada ale strasznie wolno (pozostałość po briopsis) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach