Bartol Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Hej, Czy jest może jakiś specjalista w tej dziedzinie? Mam zaplanowaną sieć w firmie i chciałem potwierdzić, że będzie to dobrze działać Do ogarnięcia sieć LAN, WIFI oraz telefonia VoIP (1x telefon + 1x FAX). Pzdr, Bart Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Podeślij co masz. Zerknę, a jutro postaram się pogadać z naszymi sieciowcami, co o tym myślą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaszczomp Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Router fritzbox, ap'ki UBIQUITI, za resztę zapłacisz kartą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elroy Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Cześć, podeślij na maila z PW. Chętnie pomogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Wysłałem na podane e-maile schemat z ogólnym opisem o co chodzi Jeszcze raz dzięki za pomoc. Jeżeli nie chce Wam się pisać mejla to dajcie znać to przedzwonię i przegadamy pomysły. Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maćko Zgłoś Napisano 1 Października 2013 To zależy...jaki masz budżet Napisz coś jaki VOIP , producenci urządzeń itp Chętnie pomogę jak coś dawaj na PW, robie w tym na codzień Cytuj 250 L , Tunze 1073.40 ,2xTunze 6045 + Jebao Wp-25, Deltec sc1455, Słoneczko 8x39W i inne pierdoły Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartol Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Maćko wysłałem PW. Cytuj Akwarium nr 1: 120/60/55 Akwarium nr 2: 90/50/50 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach