Skocz do zawartości
thomash666

[S] Akwarium 360L+sump, odpieniacz APF-600, zestaw hydor koralia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w związku z przesiadką na większe akwarium mam do sprzedania trochę sprzętu.

1. Akwarium 100x60x60cm, 360L, przednia i lewa szyba optiwhite, komin trójkątny w prawym rogu.

Akwarium wymaga doczysczenia. Nie odnotowałem rys na szybach, zawsze starałem się o nie dbać.

Szkło klejone przez Aqua Medic, jakość spoin silikonu bezbarwnego widać na zdjęciach, szlif krawędzi również.

Niestety akwarium ma mały mankament, przy zdejmowaniu korony ukruszyłem kawałek szkła. Konsultowałem uszczerbek z człowiekiem z Aqua Medic, który uspokoił, że pękniecie jest "zamknięte" i nie ma szans by ze szkłem działo się coś z czasem. Ponadto jest to w miejscu gdzie nachodzą się 2 wzmocnienia.

Akwarium sprzedaję w zestawie z sumpem, wykonanym według projektu, którego rzut złączam.

Do zestawu dodaje wszystko co pozostało po hydraulice, ruruy, zawór, przeloty przez szkło.

Cena za akwarium + SUMP + hydraulike 250PLN.

Zdjęcia:

kpbc.jpg

cf2p.jpg

gegi.jpg

fm09.jpg

jnro.jpg

jxt4.png

Znalazłem zdjęcie z czasów "świetności" zbiornika. Tak go można zaaranżować:

dacy.jpg

yfj0.jpg

2. Hydor koralia 5 12V, 2 sztuki + Wavemaker + fotokomórka + 1 przedłużacz do pompy na 12V

Ciche i wydajne pompy. Jedna wymaga doczyszczenia. Cena za komplet 700PLN

4fm0.jpg

tjnc.jpg

3. Odpieniacz APF 600 wykonany przez skibę, na czerwonych rurkach, z zaworem na wylocie.

Stan jak na zdjęciach. Cena 450PLN.

pqtg.jpg

bjjp.jpg

38et.jpg

jh95.jpg

Odbiór wyłącznie osobisty, w Poznaniu. Wysyłka możliwa jedynie w wypadku zestawu Hydor Koralia.

Zapraszam do zakupu. Mam też do sprzedania ok 40-50 kg żywej skały 25pln/kg, szczepki popularnych SPSów. Szczegóły na miejscu i w osobnym ogłoszeniu:)

Edytowane przez thomash666 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.