kristofer Zgłoś Napisano 13 Października 2013 (edytowane) Witam Tak jak w temacie >Robię małe prządki w akwa . Oczywiście zoa cena za szt. Ceny 30% dół od cen zdjęciowych Edytowane 15 Grudnia 2013 przez kristofer (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristofer Zgłoś Napisano 1 Listopada 2013 Ceny w dół Zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristofer Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2013 Ceny są do negocjacji oczywiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristofer Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2013 Favia sprzedana . Reszta aktualna zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2013 polecam forumowicza, bardzo dobry kontakt, uczciwie i sprawnie dziękuję za gratis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristofer Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2013 Ceny 30% w dół od cen zdjęciowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dodoMALBORK Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2013 Witam Byłem, widziałem, kupiłem polecam naprawdę warto. Korale bardzo ładne i w idealnym stanie. Pozdrawiam dodo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristofer Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2014 Up Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach