radek25 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2013 (edytowane) Ostatnio bedac w zoologicznym opadla mi szczeka jak zobaczylem akwarium morskie nie nie reffmax ,calkiem spory zbiornik(na moje malo wprawne oko ponad 300l).Spytalem czy to tylko zbiornik wystawowy czy istnieje mozliwosc zakupu,istnieje! W czwartek bylem ponowie(poszedlem jak do zoo) asortyment sie powiekszyl o cztery male akwaria(amfibriony petrapogony jakis jezowiec) z podstawowym zyciem,niestety nie pytalem o sprzet i chemie. a wiec oferta sie rozszerza. Jak myslicie sklep da rade, jaka jest sila nabywcza naszych okolic? P.s.podstawowe czyt.miekkie koralowce rowniez sa w ofercie a i skala 30zl/kg(na moje niewprawne oko bo nie dopytalem byla to skala sucha ozywiona poniewaz byla bardzo "czysta" ale moge sie mylic) Edytowane 1 Listopada 2013 przez radek25 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo* Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 A jak z rybami, jest jakiś większy wybór? I napisz czy ceny przystępne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2013 nie pytalem o ceny rybek wybor skromny ok 8- 10 gat z pokolcow jedynie zoltek(moglem cos przegapic) co do cen trudno mi wyrokowac jesli chodzi o wybor to mysle ze mozna by cos zamowic jesli Cie to mocno intresuje moge popytac i dac ci znac lecz nie wiem kiedy nastapi moja kolejna wizyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryszard11 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 Możesz podać namiary na ten sklep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 też z chęcią obczaje ;-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maxevans Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 Też chętnie zajrzę zwłaszcza że to dość blisko. Z tym że tak jak poprzednicy proszę o namiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 wstyd sie przyznac ale nie wiem jaka to ulica jest to jedna z ulic odchodzacych z rynku ale jednokierunkowa wiec z rynku nia nie wyjedziecie..... upsss przeciez sa mapy zaraz sprawdze a wiec ulica kosciuszki jak bedziecie szli od rynku sklep po prawej stronie jesli juz ktos odwiedzi sklep prosze o wrazenia na forum Nie pisz posta pod postem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wietkong Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 Musze tam zajechać zobaczyć wybieram się w sobote ale nie wiem czy maja czynne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2013 naprawde nie wiem czy maja czynne w sobote wydaje mi sie ze tak tylko krocej do 13 albo 14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryszard11 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 Dzwoniłem do sklepu, godziny otwarcia od poniedziałku do piątku 9,30 do 18,00 sobota 9,30 do 13,30. Nie ma problemu otwarcia sklepu w Niedziele.Co do życia to tylko się dowiedziałem ze mają błazenki to tylko pracownica była wstanie mi powiedzieć mały sztuka 40 zł większa 60 zł. Szef jest dopiero osiągalny w sklepie po czternastej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 czyli korali brak rozumiem Sent from my iPod touch using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryszard11 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 też mają,nie ma problemu z zamówieniem co kto potrzebuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2013 widze ze zainteresowanie calkiem spore jestem zaskoczony myslalem ze moj post przejdzie bez echa a tu prosze moze przybedzie nowy punkt na sklepowej mapie polski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2013 Musze tam zajechać zobaczyć wybieram się w sobote ale nie wiem czy maja czynne... wizyta doszla do skutku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2013 odwiedzilem sklep dzisiaj i z nowosci byly mandaryny duzy ustnik i duza ryba podobna do idolka a wiec sklep ciagle sie rozwija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 22 Listopada 2013 a rozdymki mają jakieś? rurówki? szczepki lps albo zoasy? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 22 Listopada 2013 rozdymek nie widzialem co do rurowek nie jestem pewien ale chyba mi cos miglo zoasy widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wietkong Zgłoś Napisano 22 Listopada 2013 Niestety nie udalo sie tylko przejazdem przez Krotoszyn ale jeszcze tam wjade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2013 jak bedziesz to zdaj relacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz.k Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Akurat dzisiaj odwiedziłem sklep w Krotoszynie i przyznam że byłem miło zaskoczony. Wjechałem po pompę wp25 (możliwy jest zakup w tym sklepie ale po wcześniejszym zamówieniu) i ku mojemu zdziwieniu spotkałem się z pasjonatem morszczyzny. W sklepie zbiornik pokazowy koło 300l z mieszaną obsadą i fajnymi gonioporami plus jakiś Ala reefmax i dwa małe akwaria z błazenkami i ukwiałem. Trzeba też dodać że właściciel ma również ładny, prywatny zbiornik w mieszkaniu nad sklepem który z uprzejmości raczył mi pokazać Wiele rzeczy można zamówić i odebrać na miejscu w przystępnych cenach. Kontakt telefoniczny bardzo dobry. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez grzegorz.k (wyświetl historię edycji) Cytuj 250L SPS, ATI sunpower 6x39, Schuran 150, Tunze 6095 + 7092, 2xRW8, Jebao WP 25 Poprzedni zbiornik 130L SPS/LPS http://nano-reef.pl/...225#entry375225 Obecnie 250L SPS/LPS http://nano-reef.pl/...097#entry416097 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2013 widze ze nie tylko ja bylem zaskoczony bylem dzisiaj w sklepie zbiorniki nadal istnieja bylem zaskoczony bedac w drugim zoologicznym gdzie sprzedaja ...karpie...nie nie koi tylko konsumpcyjne a moze nie powinno mnie to dziwic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 ktos odwiedzal sklep ostatnio ja bylem dzisiaj przez moment pogapic sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MILeN Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 Radek widzę że z Ciebie rasowy naganiacz tematu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2014 nie wiem jak mam to rozumiec? przyjme to jako komplement ! dziekuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ryszard11 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 Co mają z ryb na stanie, bo planuje podjechać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach