Skocz do zawartości
smk

Piko rafka z życiem i sprzętem za 190zł

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie - rafka 190zł z żywą skałą, żywym piachem, koralami (cladiela i grzybki - i gratis aptasia ;) - moge wybić jak ktoś chce)

No i główny mieszkaniec - langusta śliczna pomarańczowo różowa, straszny żarłok

Sporo mikro życia - rurówki, spagetti worm itp

akwa ma filtr i odpieniacz specjalny do tak małej rafki

świetlówka 12W w zupełności wystarcza dla korali

rafa ma już ponad rok i się dobrze miewa

obsługa bezproblemowa, languście raz na 2 dni jakąś kostkę mrożonki lub granulki i dolać wody raz na tydzień i wsio

sprzedaje bo nie mam czasu się tym zająć a lato nadchodzi i trzeba bedzie pomyśleć coś z chłodzeniem i dolewką.

Wydałem na to duuuzo więcej więc to symboliczna cena

starsze zdjęcia na - teraz to wygląda dużo bardziej dojrzale

http://www.fornet.com.pl/smk/akwa/12l.htm

550L, ATI BM 200, 2x Tunze Stream 6100, Nano Wavebox + UPS, obieg OR3500, 2x80W 2x54W T5 + 210W LED CREE, sciemniane oswietlenie, komputer Profllux II plus EX, sump 110L, filtr z Bio pellets ok 1L, chłodziarka AM500, 65kg LR, 25kg LS, pokolce , błazenki, anthiasy i inne, głównie korale LPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@muniek - mitrax zaginął w akcji jakieś pół roku temu, chyba to musiał być dzień w którym langusta bardziej zgłodniała ;) Mitraxa kupiłem a aquariusie

@błażej - mardinus ze szczecina chyba wszystko wciągnie więc z tym pytaniem o odpieńkę musisz się zwrócić do niego jeśli to weźmie

Chce to opchnąć jako całość żeby mieć kłopot z głowy a nie na części

550L, ATI BM 200, 2x Tunze Stream 6100, Nano Wavebox + UPS, obieg OR3500, 2x80W 2x54W T5 + 210W LED CREE, sciemniane oswietlenie, komputer Profllux II plus EX, sump 110L, filtr z Bio pellets ok 1L, chłodziarka AM500, 65kg LR, 25kg LS, pokolce , błazenki, anthiasy i inne, głównie korale LPS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.