Pipider Zgłoś Napisano 17 Listopada 2013 (edytowane) Witam, Po ponad roku od założenia akwarium mam po raz pierwszy do sprzedania nadwyżki życia z mojego zbiornika. 1. 2. Seriatopora hystrix 2 sztuki po 50 PLN 3. Capnella - szczepka z osobnika ze zdjęcia do zrobienia na miejscu 20 PLN 4. Brarerium - kilka szczepek na skale, mogę też coś wyciąć na miejsu - 20 PLN. 5. Sinularia green fluo - ładnie świeci pod niebieskim światłem - duża szczepka z tego osobnika - 30PLN 6. Pseudogorgonia - szczepka z tego - 30PLN 7. Mopntipora stalowa - dosyć duży okaz, ew. jakaś część z niego - 50PLN 8. Mam też nadmiar ślimaków - nie jestem pewien gatunku wielkość ok 1cm - po 3PLN szt. Odbiór wyłącznie osobisty w Gliwicach. Ostatnio słabo wyszło z rezerwacjami, więc nie rezewuję. Kto pierwszy ten lepszy. Przy zakupie kilku sztuk możliwe upusty. Gratisy też się jakieś znajdą . Zapraszam. Edytowane 20 Listopada 2013 przez Pipider (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach