7220481 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2013 Do sprzedania Lampa LED DIY na diodach XP-E oraz XP-G od MR elektronika oraz z Maritexu, oczywiście wszystko na Cree. 50%/50% białe niebieskie, wg. opisu poniżej: Cree XP-E, jasność 500mW, Royal Blue - D3 (ok.4450-455nm), MCPCB Star, Tc=2W/(m*K) , RoHS LCree XP-G Cool White, bin R4, 130 lm, o temperaturze 0D (ok.7000-7500k ) Lampa wykonane przeze mnie wg. przepisu Tomasza z forum. Drivery wysterowane na 900 mA oraz 1300 mA. Do wszystkiego dodaję zasilacz. Zestaw jest po złożeniu gotowy do pracy. Trzy diody przepalone Lampę zrobiłem rok temu, kiedy testowałem to źródło światła. Obecnie leży nie używana. Dodam, że praktycznie nie wisiała nad baniakiem. Długośc 42cm/Szerokość 16cm Interesuje mnie 450 zł Jak ktoś sobie policzy wartość podzespołów to uważam że niezła cena Mogę także sprzedać na części Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
witek123t Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 Jak możesz to wrzuć foty złożonej lampy.Czy jakieś sterowanie posiada(regulacja mocy,włączniki itd). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablus Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Poszło na PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach