fosa Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2013 Witam! mam pytanie zakupiłem kraba i dzisiaj zauważyłem ze ma na skorupie coś podobnego do aiptasi, i czy jest to możliwe ze krab takie coś załapał szukałem na forum ale nic nie znalazłem krab jest odwrócony do skały i ciężko zdjęcie zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szarwi Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2013 zdarza się, aiptasia przyczepia się do skorupy, u mnie też na ślimaku była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceberg Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2013 Nie odkryles Ameryki,,,Aipptaziia moze bycc wszedzie...Zabij,bo jeszcze masz czas,aleona sie przynooosi bardzo szybko... Cytuj Zbiornik 75x80x29 cm. Deltec 600i DC, AI Hydra 26 HD, Maxspect Jump Gyre, polowka CP-25, Jecod 1200 DC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fosa Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2013 dzieki ,wezme sie dzisiaj za to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach