SunRose Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Witam wpuściłem wczoraj Mandaryna ( samiczke ) do zbiornika po aklimatyzacji. czy to normalne zjawisko że wcięło go gdzieś w skały ? Po jakim czasie da znać o sobie że żyje ? Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qba25 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 moze wyjsc nawet po 3 dniach siedzi w skalach albo piachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość michalfa Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Mam samca od 3 tygodni i wdzień ciężko o jego obecność na pełnym widoku. Pod wieczór i nad ranem łatwiej go zauważyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mathe Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 A jaki to mandaryn? Samca też masz w akwarium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciacho Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 A powiedzcie, 2 tyg temu wpuscilem nemateleotris decora i ślad momentalnie po niej zaginął. Widziałem ją tylko w worku przy aklimatyzacji. Czy to możliwe że tyle czasu siedzi w skalę? Dodam że skały jest niedużo i mało kryjowek. A może gdzieś wyskoczyła albo utknęła w jakiejś rurze? Czy to możliwe że przeżyje bez jedzenia w tej skalę? :| Cytuj Akwarium 110x70x50, 540l w oboegu, Sucha skala 20kg, Zywy piach 27kg, Siporax 15l, Sol FSRF Aquaforest PacificSun Hyperion r2 300w, Schuran 150, 2x Tunze 6100, Profilux 3.1a+expansion box, UV 36w, NJ4500, Reaktor kopia Dastaco II, loc-line itd.. Start: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 a masz garbiki ciacho ? Jak tak to juz wiesz czemu sie chowa. Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciacho Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Mam 2 blazenki, żółtka, doktorka, chromisy i 2 babki... Cytuj Akwarium 110x70x50, 540l w oboegu, Sucha skala 20kg, Zywy piach 27kg, Siporax 15l, Sol FSRF Aquaforest PacificSun Hyperion r2 300w, Schuran 150, 2x Tunze 6100, Profilux 3.1a+expansion box, UV 36w, NJ4500, Reaktor kopia Dastaco II, loc-line itd.. Start: ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biker Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Ja swoją mandarynkę, widzę średnio tylko dwa razy w tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 A moja szaleje po całym akwarium all time Marek@mobilnie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biker Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 A co do dekory, to śmiała rybka. Więc słabo to widzę. Rozejżyj się po dywanie lub za akwarium. Lubi wyskoczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 widzialem z 2 razy mandarynke i tyle a mandaryn czy mandarynka jest bardziej wybarwiona ? Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tuptus Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2013 Mam parkę, zdecydowanie częściej widoczne są wieczorkiem gdy lampa się wygasza. Rankiem i w dzień też wypływają ale jakby niechętnie i niepewnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach