Michał BB Zgłoś Napisano 9 Maja 2014 i 0,2sekundy straty do 4 miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2014 (edytowane) już jutro zaczynają się dwie największe imprezy 2014r w Polsce Oczywiście chodzi o V zlot morszczaków oraz kolejna eliminacja mistrzostw świata tym razem rajd Polski rozgrywany na Mazurach i Litwie. Kibicujemy aby w obu miejscach wszystko pomyślnie się zakończyło poniżej nowe barwy samochodu Roberta... Edytowane 25 Czerwca 2014 przez Michał BB (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2015 Nowy rok, nowy sezon, nowe nadzieje i kubicowanie właśnie na Polsat Sport Extra zaczyna się relacja live z pierwszego rajdu w tym roku, to oczywiście Monte Carlo... nie wiem jak Wy, ale ja trzymam kciuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Ja tez! Ciekawe jak mu będzie w swoim teamie..:-) Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Yendruu (wyświetl historię edycji) Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Jest pierwsze zwycięstwo OSowe w tym roku :-D Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Yendruu (wyświetl historię edycji) Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2015 no i już są trzy zwycięstwa OSowe końcowego wyniku dobrego nie będzie po kolejnej przygodzie na 8 OS, ale i tak poszczególne wygrane robią wrażenie. Pewnie to, że jedzie jako drugi, ale i tak leje Ogiera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2015 Leje wielu kierowców fabrycznych teamów.. Ma najwięcej wygranych. Jeszcze 3-5 lat i może być z niego pociecha :-) Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach