bober6662 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Witam czy to jest jakaś choroba dziąseł?Czy po prostu mam dziwnego wilkołaka,którego zęby są mega ostre...Od jakiegoś czasu zauważyłem to jego dziwne uzębienie.Na zdjęciach w np.Reeflexie nie ma Esceniusa z podobnym uzębieniem więc zaczynam się zastanawiać czy z nim wszystko ok,Je mrożonki,żywy itd...i strasznie kąsa.Ma ktoś podobny egzemplarz? http://imagizer.imag...90/268/sr83.jpg http://imagizer.imag...90/854/soyi.jpg Edytowane 17 Stycznia 2014 przez bober6662 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2014 Wprawdzie nie odpowiem Ci na pytanie,ale zauwazylem,ze Twoj nie ma typowych dla bicolora wydatnych "brwi",albo po prostu ma male i ich na zdjeciu nie widac. Moj tez jest jakis nietypowy,wprawdzie nie ma takich zebisk,ale jest w wersji monocolor i ma jasne plamki. Tapniete z notka. Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2014 Mój ma takie same,i też mono pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2014 Mój dostaję jasnych pręgów w nocy jak się czai gdzieś zza skały...Na całym ciele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2014 Mój ma takie same,i też mono pozdrawiam A Twoj byl zawsze mono? Bo ktos tu pisal,ze mial typowego i z czasem zrobil sie caly ciemny... Tapniete z notka. Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2014 Na samym początku jak go kupiłem (2lata)od razu robiłe się plamiasty w nocy,i w dzień jak się denerwował.To chyba naturalne zachowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2014 W zasadzie zawsze. Miał od początku " ciemny" tył,inaczej niż. np. u Domela - on ma z jasnym tyłem. Mój za to ma jasne plamy - najbardziej jak się stresuje, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2014 Zdjęcie z przed chwili,jak tylko podchodzę do akwa to już ma nerwy,i plamy. http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/43/6htq.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2014 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach