Leo Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2014 Witam, na mojej krewetce czyszczącej pojawiły się z jednej strony większa czarna plamka a z drugiej strony mała czarna kropka - jakieś kilka milimetrów za oczami. Czy to jakiś pasożyt? nie mogę nic znależź na ten temat. Proszę o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2014 Mozesz sie nie stresowac,po nastepnej wylince bedzie jak nowa 100% . Tapniete z notka. Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2014 Moja też czasem ma - czasem nie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach