CNCRob Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Po tym jak ukręciłem kolejna grzechotkę no i brak już kilku nasadek to pora pomyśleć o kupnie konkretnego kompletu kluczy. Może ktoś używa jakiegoś profesjonalnego zestawu i może go polecić? Jakiej marki klucze są dobre? Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remii Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 A do czego uzywasz tych kluczy? Cytuj 100x40x60h, Sunpower 6x39w, Vertex omega 130, 6045 + RW8, Tunze 1073.020, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Poszukaj Elora Draper Socket. Uzywamy ich w pracy. Nie jedna sluba juz polegla ale uszkodzenej nasadki lub grzechotki jeszcze nie widzialem. Cenowo tez nie ma tragedii. W garazu mam klucze oczkowe od nich i tez rewelka. Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 NEO- moim zdaniem robią robote,no i cena przystepna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Mogę wydać trochę więcej jeśli będzie to zestaw na "całe zycie" przede wszystkim wytrzymałe grzechotki mnie interesują... Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Poszukaj Elora Draper Socket. Uzywamy ich w pracy. Nie jedna sluba juz polegla ale uszkodzenej nasadki lub grzechotki jeszcze nie widzialem. Cenowo tez nie ma tragedii. W garazu mam klucze oczkowe od nich i tez rewelka. Najtańszy zestaw zawierający 3 rozmiary grzechotek znalazłem za 660 funtów A do czego uzywasz tych kluczy? Głównie do samodzielnego dłubania przy aucie. Czasem coś tam trzeba zrobić a nie lubię mechaników. Edytowane 2 Lutego 2014 przez CNCRob (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sledzik Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 a moze zestaw stanleya? dobry zestaw kupisz za 400 zl. uzywaja ich u mnie na warsztacie i nie narzekaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Patrz na gwarancje,te klucze i grzechotki których ja uzywam maja 25 lat,wiec to jak dla mnie dobra oferta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivczenko Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Kurde ludzie o cym wy piszecie na tym forum ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelkielce Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 z bety maja też nie złe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sledzik Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 o wszystkim co ciekawe? o d*pie maryni tez mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 a moze zestaw stanleya? dobry zestaw kupisz za 400 zl. uzywaja ich u mnie na warsztacie i nie narzekaja Stanley był dobry sporo lat ale ostatnio czytam coraz więcej negatywnych opinii o tej firmie. Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość sledzik Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 tak tylko ze stanley dzieli sie na narzedzia typu zrobie sobie w garazu i do profesjonalistow. mozesz kupic grzechotke stanleya za 50 zl a mozesz za 200 a uwierz mi ze róznica olbrzymia i wiem co mowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Nie zaprzecze bo i ja miałem dobre zdanie o stanleyu ale za dużo złych opinii wyczytałem wiec pominę ta firmę. Mocno skłaniam się ku temu co zaproponował chodi, chyba, że znajdę coś dobrego taniej. Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Micrus Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Jeśli mogę polecić to USAG sam posiadam ich zestawy lecz nie są tanie ,,,,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Polecam klucze Honiton w warsztacie takich używaliśmy Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotangch Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Używam w pracy facom, dożywotnia gwarancja. Raz skrzywiłem grzechotkę i nie uznali, ale kręcenie nasadka 52 przez 1,5 calowa 2 metrowa rurę, która się ześlizgnęła nie mogło się inaczej skończyć Grzechotka spokojnie wytrzymała, po oględzinach producenta rękojeść młotem wyprostowałem i służy dalej. Cytuj 300l w obiegu. maxspect razor 160w, aqua nova ncm-3500, 2x tunze 6045, aquaspec white skim 200 z pompą w body. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remii Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Dzisiejszy stenley to nie stanley tylko topex. 10 lat temu popularny zestaw stanleya kosztował 600zl dzis kosztuje mniej niz 200. Dobre marki to beta, hazet itp. Jezeli chodzi o grzechotki to nie ma takiej , której nie jestes w stanie zniszczyc. Grzechotka to nie jest narzedzi do odkrecania wielkich zapieczonych srub np zawieszenie. do tego sa klucze na stałym przedłuzeniu i inne narzedzia. Cytuj 100x40x60h, Sunpower 6x39w, Vertex omega 130, 6045 + RW8, Tunze 1073.020, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Jezeli chodzi o grzechotki to nie ma takiej , której nie jestes w stanie zniszczyc. Grzechotka to nie jest narzedzi do odkrecania wielkich zapieczonych srub np zawieszenie. do tego sa klucze na stałym przedłuzeniu i inne narzedzia. I tu się zgadzam Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kotangch Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Czy kupi facom, bete, czy gedore to w domowych warunkach nie ma mocy żeby ja zajechał Z tego co uzywalem, a troche sie tego przewinelo to te trzy marki uwazam za najlepsze, na pewno nie polecę proxxona, bo zajechałem kilka dużych grzechotek i wcale jakoś specjalnie się nie przepracowywyaly, to samo stanley. Cytuj 300l w obiegu. maxspect razor 160w, aqua nova ncm-3500, 2x tunze 6045, aquaspec white skim 200 z pompą w body. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remii Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Czy kupi facom, bete, czy gedore to w domowych warunkach nie ma mocy żeby ja zajechał W domowych nie, ale w garazowych juz tak. Cytuj 100x40x60h, Sunpower 6x39w, Vertex omega 130, 6045 + RW8, Tunze 1073.020, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 Myślę, że do dobrych marek tutaj wymienionych (Stanley jest mocno kontrowersyjny), można też dodać Stahlwille i Bahco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jude Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 ja używałem Proline i nie miały lekkiego życia działają do dziś Cytuj Było: Aquael RM, Kostaka 60x60x60 FullOPTI, AKWA - 135X50X60 OŚWIE. - 240W LED - PS BP 120W FILTRACJA - ODPIENIACZ SKIMZ SM161 + PROBIOTYKA AF + MINI DSB Jest: 170x60x60 320W Led Filtr. Twistman 200-int + probiotyki AF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akvarius Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 jak dla mnie teraz NEO spoko cena Cytuj Akwarium 150*65*60 ,sterowanie iks, reaktor vertex ,odpieniacz ,250 bk vertex,filtr vertex1,5 ,vertex filtr Biopallets XL, ,oświetlenie - 8*80w t5 ,cyrkulacja 2*6105,+multi7095, obieg BK 8500 http://nano-reef.pl/....-ceramiki/ ,http://nano-reef.pl/.., zapraszam po szczepki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shoei Zgłoś Napisano 2 Lutego 2014 NEO. Gwarancja 25 lat, polski producent oraz polska cena i nie trzeba nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach