olo309 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) witam posiadam parę korali na sprzedaż koło 25 mordek foto nie oddaje koloru bo pod niebieskim jest trudno ale zao w kolorze różowo fioletowym cena za całość 60 zł euphylia mam koło 6 głowek cena 100zł wysokość 10cm cena 40 zł plus wysyłka przy bezpośrednim połączeniu fotki robione tel i nie są dobrej jakości witam posiadam parę korali na sprzedaż koło 25 mordek foto nie oddaje koloru bo pod niebieskim jest trudno ale zao w kolorze różowo fioletowym cena za całość 60 zł euphylia mam koło 6 głowek cena 100zł wysokość 10cm cena 40 zł plus wysyłka przy bezpośrednim połączeniu fotki robione tel i nie są dobrej jakości Edytowane 4 Lutego 2014 przez olo309 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo309 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) oraz jeszcze sarco wielkość kapelusza koło 10 cm mam takie 2 na sprzedaż po 60 zł i skałka koło 1,5 kg płaski kawałek mogę podzielić wymiar to 20 x15 cm nie pamiętam nazwy jest to fluo cena 100 zł Edytowane 4 Lutego 2014 przez olo309 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej58 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 Nic z tego ogłoszenia nie rozumiem. Co tam robi zdjęcie euphylli ? Masło maślane he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 może euphylia jest w gratisie:)) :thumbsup: 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo309 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) nic nie poradze na waszą bystrość ,jest zdjęcie jest jaki koral i jest cena a jak kolega andrzej nie umie czytać to morze brajlem ale się chyba nie da Edytowane 4 Lutego 2014 przez olo309 (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olo309 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2014 wysyłka zamość lublin warszawa i jarosław tarnów kraków katowice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach