luft Zgłoś Napisano 5 Lutego 2014 Owszem, ja tylko wymienilem pare biotopow. Ale porownaj sobie dysproporcje miedzy kategoriami NP, LPS, SPS i Miekkimi? Ilu aktywnych akwarystow na NR ma typowy zbiornik NP? toteż edycja zabawy z NP można by się spodziewać, że wystartowałaby "na końcu". A tak na serio to z mojej strony nigdy bym takiej nie zaproponował, chyba, że wiodły by mną pobudki popularyzacji automatycznej obsługi takiego baniaka, będącej dostępną dla większości akwarystów (czyli kiedyś, bo obecnie niczego takiego nie ma). Dzięki temu wiele niefoto udałoby się uchronić przez nieuniknioną śmiercią (wiadomo, że cyklicznie ktoś podejmuje ten temat, do czasu "zmęczenia") Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach