Adela Zgłoś Napisano 6 Lutego 2014 Witam, czy jest to możliwe? Wygląda to jakby na nowo zarastał szkielet. Pavona umarła trzy miesiące temu w wyniku uwolnienia siarkowodoru z piasku (taka była diagnoza przyczyny katastrofy). Od tamtej pory stał biały szkielet lecz niedawno zauważyłam zielone plamki jak na zdjęciach. Pozdrawiam Aneta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 6 Lutego 2014 (edytowane) Rzeczywiście, przypomina to pavonę. U mnie się kiedyś podobnie odtworzył porites, więc uważam, że takie rzeczy są możliwe. Ciekawe co z tego wyjdzie, bo wygląda jakby się odtwarzało na raz kilkanaście sztuk. Edytowane 6 Lutego 2014 przez rs (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 6 Lutego 2014 sa ogniska zycia wiec w dobrych warunkach bedzie dobrze pozdrawiam Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adela Zgłoś Napisano 6 Lutego 2014 Ciesze się bardzo. Wychodzi na to, że czasami warto zostawić szkielet w akwarium. Dziękuję za odpowiedzi. Aneta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach