Michał BB Zgłoś Napisano 8 Lutego 2014 no i się zaczęło... kibicujecie naszym? jak obstawiacie, ile medali przywiozą nasi sportowcy? osobiście stawiam na dwa... tylko albo aż pierwsze emocje już za niespełna godzinę... Trzymajmy kciuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
octavian Zgłoś Napisano 8 Lutego 2014 Eee dopiero jutro skoki ale kask to Stoch ma ciekawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoQł Zgłoś Napisano 8 Lutego 2014 Już za chwilę przedsmak skoków czyli kwalifikacje do jutrzejszego konkursu, z dzisiejszago dnia zawiodłem się troszkę na Justynie i dopiero jej 6 miejscu w biegu łączonym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tka3kp Zgłoś Napisano 8 Lutego 2014 Gdyby nie ten upadek byłoby lepiej. A jutro myślę źe Kamil coś wywalczy;-) Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Cytuj ReefMax - Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema. "Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2014 jesli chodzi o Justyne to obawiam sie ze moze przegrac z kontuzja licze na jeden medal w skokach, jeden w panczenach i jedna niespodzianke jesli Justyna cos dolozy to 4 medele w optymistycznej wersji 5 medali kibicuje wszyskim w kazdej dyscypline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 8 Lutego 2014 w sumie nie bardzo mam czas oglądać olimpiadę dodatkowo tyle negatywnych emocji wokół tej imprezy dzisiaj przeczytałem, że polski sportowiec z powodu fatalnych warunkow w pokoju jutro nie wystapi z powodu choroby jakiej nabawił sie z tego powodu. Chyba nie po to człowiek trenuje tyle czasu by na najwazniejszej imprezie przegrał z warunkami... Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tka3kp Zgłoś Napisano 8 Lutego 2014 No warunki są jakie są. To jest niestety Rosja. Ja mam "przyjemność" często służbowo bywać w Rosji i na Ukrainie i powiem Wam szczerze że bywając tam naprawdę można się zdziwić To są wg mnie po prostu dzikie kraje. Podwójne toalety?? Nie dziwi mnie to. Dla zainteresowanych mogę przesłać zdjęcia toalet z lotniska ( sory - nie dało się nie zrobić zdjęć. W to bez dowodu nikt by nie uwierzył) Cytuj ReefMax - Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema. "Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin1982 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2014 A ja czekam na turniej hokejowy Jeśli chodzi o naszych, to cóż w miarę realne szanse na cokolwiek mają Stoch i Kowalczyk, reszta to tło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Big Sexy Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 Czuję, że Stoch będzie dziś na pudle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 a ja przeczuwam że będzie jak zawsze ze oczekiwania są duże i tylko tyle ale trzymam kciuki za Stocha Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radek25 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 moje obawy sie spelnily Justyna startuje z wielowarstwowym zlamaniem kosci stopy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 no to oglądamy :)/słuchamy w radiu Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 (edytowane) szkoda, że wiatr zaczyna trochę rozdawać karty... no ale trzymajmy kciuki to był nokaut rekord skoczni oby tak dalej!! Edytowane 9 Lutego 2014 przez Michał BB (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 STOCH !!!! Brawooooooo! Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 :clap: Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SoQł Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 Gratulacje, Stoch pokazał klasę MAMY ZŁOTO !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tka3kp Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 No i mamy złoto!!!! Brawo Kamil:) Cytuj ReefMax - Odpieniacz Hydor Slim Skin 135.35, 3x24W T5, Hydor Koralia Nano 900 i 1600, 11 kg LR + 9 kg LS, sól AF RS + Probio S, Pro F, Probio F. Obsada - głównie LPS, kilka miękkich, pustelnik, 2 debeliusy, rozgwiazda piaskowa, kilka Turbo, Synchiropus splendidus, 2x Amphiprion ocellaris, Valenciennea puellaris, Pterapogon kauderni i Chrysiptera parasema. "Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone. Co do tego pierwszego nie jestem pewien.” – Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 Złoto w pięknym stylu. Gratulacje!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 brawo Kamil cudowny wieczor p.s. Zaskoczył fatalna forma Denis Korniłow Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rah Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 Pięknie Panie i Panowie . Idę drinkować za Kamila Cytuj 500 litrów 140x60x60 działa od 02.09.2008 r. + sump 105x48x36, AM OR 3500, cyrkulacja 2 x Tunze 6100 + 1 x Tunze 6105 z multikontrolerem + 1 x Jebao WP-40 do falowania, Bubble Magus 250s, lampa 2x120W led,LR ok. 70 kg, LS 45 kg, ARM od mufti, balling i podmiany co tydzień ok. 8%, sól AF, dozowane 2 ml ABCM codziennie, zależnie od obserwacji co tydzień lub dwa Prodibio BioDigest i Bioptim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 brawo Kamil cudowny wieczor p.s. Zaskoczył fatalna forma Denis Korniłow Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flimbooo Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 Świetnie!!!!! Kamil dał radę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rah Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 Luft widzę już podwójnie pisze więc drinkuje pewnie od początku konkursu Cytuj 500 litrów 140x60x60 działa od 02.09.2008 r. + sump 105x48x36, AM OR 3500, cyrkulacja 2 x Tunze 6100 + 1 x Tunze 6105 z multikontrolerem + 1 x Jebao WP-40 do falowania, Bubble Magus 250s, lampa 2x120W led,LR ok. 70 kg, LS 45 kg, ARM od mufti, balling i podmiany co tydzień ok. 8%, sól AF, dozowane 2 ml ABCM codziennie, zależnie od obserwacji co tydzień lub dwa Prodibio BioDigest i Bioptim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rs Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 ... Idę drinkować za Kamila Ja tam w tej intencji drinkowałem od wczoraj i sposób zdał egzamin. Zauważyłem u rodziny i znajomych, że chcielibyśmy być prawdziwymi patriotami, ale ta nasza Matka Ojczyzna jakoś nie zachęca do tej postawy. Może będzie lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 9 Lutego 2014 hehe ale tak na powaznie powiem Wam - zenujący byl widok pustych trybun Dla kogo te igrzyska organizowane? Po co organizowac igrzyska w miejscach do ktorych ludzie nie moga przyjechac i bezpiecznie cieszyć sie swietem sportu? Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach