Skocz do zawartości
Tomek-reef

Odpieniacz H&S za 500zł nowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

http://www.allegro.pl/item97580405_odpieniacz_h_s_super_nowy_model_110_f2000.html

ja kupiłem od Mateusza odpieniacz 2001 (do 850 litrów),

a wiem że ma jeszcze do 400l.

Pomyślałem, że cena jest bardzo niska (ebay 219E), a nam wszystkim zależy na kupnie tanio i dobrze :D

http://cgi.ebay.de/H-S-Abschaeumer-110-F2000-incl-30-Monaten-Garantie_W0QQitemZ7753984998QQcategoryZ100317QQrdZ1QQcmdZViewItem

e-mail:mateusz500@onet.pl

telefonu nie podaję, bo może sobie nie życzyć

facet na allegro ma 100% pozytywów (ponad 200 lub 300), jest z Warszawy

Nie biorę odpowiedzialności za ten towar, więc proszę nie kierować do mnie żadnych pretensji w razie niezadowolenia!!!!

Umieściłem ten topic tylko z myślą o akwamorszczakach

tomekbiel@o2.pl pisz z dopiskien nano-reef

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tam niezle walki ida z aukcjami... Pawilon 2 razy sprzedany tej samej osobie... Ktos po prostu zawsze ratuje d..e sprzedającemu. Popatrzcie na komentarze - od kogo i za co. :D

Morski dinozaur w stanie spoczynku - forumowy weteran :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

faktycznie to jakis przekret setki komentarzy od tych samych osob

200 l,ZEOvit system,AM Turboflotor Multi +aquabee 2000 AS igła.

[KZ:bac,food7,start2,Pohl's K-Balance,Pohl's B-Balance,Coral Vitalizer,Pohl's Xtra]

Balling Fauna Marin z mikroelementami FM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie tak do konca z tymi pozytywami bo kupujac u jednego osobnika kilka przedmiotow i tak dostaje tylko 1 punkt a warto bylo zobaczyc czym handlowal zeby zobaczyc czemu ma tyle komentarzy od ludzi....

od 17 wrzesnia 2009 akwarium zlikwidowane...ale kiedys wroce...:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naciskajac na kazdy przedmiot raz nie wpisujac ilosci towaru i kupna calosci.W takim przypadku masz ze kupiles od czlowieka x przemiotow i do kazdgo przedmiotu otrzymujesz pozytyw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kraszan

masz racje że komentarz komentarzowi nie równy, facet kupował przede wszystkim drobnice. Przypominam, że za 2 razy sprzedany pawilon jak piszesz zapłacił 2 razy właścicielowi allegro (chyba po 10% od wylicytowanej ceny).

@do wszystkich

Ja kupiłem na licytacji i jest to stosunkowo bezpieczny zakup. W razie niedopełnienia umowy przez sprzedającego można zgłosić ten fakt na policję, a następnie wystąpić na drogę sądową.

Napisałem, że gość jest z Warszawy, a spora część osób w niej lub okolicach mieszka więc odbiór osobisty jest bezpieczny. Nie polecam kupna przedmiotów poza aukcją....

A tak w ogóle to nie jest w porządku podważanie czyjejś uczciwości na podstawie niepewnych argumentów... czy ktoś uważa inaczej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A właściwie to odpieniacz już jest nieaktualny!!!! Facet sprzedaje jeszcze inne rzeczy na allegro z morszczyzny

teraz licytuję refraktometr

niestety lampę HQI już mam, która pasuje do mojego akwa, bo inaczej bym kupił jeszcze tanio Arcadię 3x250W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.