Aro127 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2014 Niestety szukałem i nie znalazłem gdzie można kupić diody cree XP-G bin 0D, XP-E Royal Blue bin D3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PawelL Zgłoś Napisano 23 Lutego 2014 www.maritex.com.pl Cytuj Sterownik pomp dozujących uC atmega32 key:4x4 LCD max 8 pomp do 12V | Soft 1.3.3 | Nowa płytka z uC SMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabelss Zgłoś Napisano 23 Lutego 2014 Pomyśl nad XT-E, nowsze wydajniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 23 Lutego 2014 Od XP-E.... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bazyl xx Zgłoś Napisano 23 Lutego 2014 Allegro Jadwiga Morska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 23 Lutego 2014 Na wspomnianym sklepie chyba taniej. I wybór spory. Białe XT-E też są,a cena znacznie niższa niż XP-G. Mam - polecam pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bazyl xx Zgłoś Napisano 23 Lutego 2014 Na wspomnianym sklepie chyba taniej. I wybór spory. Białe XT-E też są,a cena znacznie niższa niż XP-G. Mam - polecam pozdrawiam nie porównywałem cen po prostu widziałem na allegro więc piszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach