Skocz do zawartości
Skrzydlica

Drugie urodziny Skrzydlica.pl - DZIĘKUJEMY!

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowne Koleżanki Akwarystki i Koledzy Akwaryści!

Dwa lata temu 25.02.2012 powstał salon akwarystyki morskiej oraz sklep online - Skrzydlica.pl

Pragniemy Wam z tego miejsca podziękować za te dwa lata zaufania jakim Państwo nas obdarzyli.

Dzięki Wam codziennie widzimy, że to co robimy ma sens. Codziennie staramy się sprostać Państwa oczekiwaniom, wprowadzać produkty coraz to nowych marek, dbać o jak najwyższą jakość oferowanych zwierzaków tak aby Państwo zawsze wychodzili od nas zadowoleni a nowi podopieczni cieszyli przez długie lata.

Oczywiście nikt, także i my nie ustrzegliśmy się w tym czasie pewnych błędów, dlatego dziękujemy Państwu za wyrozumiałość i jednocześnie obiecujemy, że każdego dnia bardzo wiele się uczymy i ciężko pracujemy aby w przyszłości wystrzegać się podobnych błędów.

Pragniemy Państwa zaprosić do odwiedzania naszego sklepu w Bielsku-Białej w dniach 25.02. - 1.03:) w tym czasie czekają na Państwa promocje i rabaty (20% na zwierzaki i 10% na chemię :)) Dodatkowo w piątek 28.02. robimy dla Was mały poczęstunek, oczywiście nie obejdzie się bez urodzinowego tortu (czekoladowo-wiśniowy mniammmm), lampki dobrego wina i małej przekąski;))

Oczywiście nie moglibyśmy zapomnieć o naszych Klientach internetowych:) Niestety z wiadomych przyczyn nie możemy z Wami stuknąć się kieliszkiem ani Poczęstować Was pysznym tortem (no chyba, że zdecydujecie się Państwo nas odwiedzić - byłoby nam bardzo miło! :D ) jednakże wszystkie zamówienia online złożone w tych dniach objęte są rabatem (chemia -10%, zwierzaki - 20%)

Jeszcze raz Dziękujemy Wam za zaufanie!

Serdecznie pozdrawiamy

ekipa Skrzydlicy:

Krzysztof Gibas

Michał Wilk

Bartłomiej Sarecki

Edytowane przez Skrzydlica.pl (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkiego najlepszego.:)

Ja dzis akurat lece do egiptu i wracam 4 marca wiec promocja i poczestunek mnie ominie ale mam nadzieje ze Flavicauda jak dojedzie to nie ominie mnie dostawa :)

Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za poczęstunek, ciacho pyszne, żałuję, że przyjechałem autem, bo ominęło mnie piwko. Wszystkiego najlepszego, wielu następnych lat działalności na takim wysokim poziomie jak dotychczas i majętnych klientów :-)

Pozdrawiam, Marek (z telefonu)

image.jpg

294l + 170l sump: około 370l w obiegu; Odpieniek na pompie Tunze 9420 by DarekB30 fi 200; obieg NJ 3000; 2x Tunze 6055 + singlecontroler, 240W LED CREE DIY; 31kg LR; 18kg LS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.