Beard Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 Witam, Nie wiem czemu pompa obiegowa zaczęła generowac pecherzyki powietrza w akwarium. Wylaczalem odpieniacz, sprawdziłem pompę, szczelność rurek... Nie wiem. Zrobiło się tak nagle. Proszę o pomoc mobilnie nadający Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 Witaj w klubie http://nano-reef.pl/index.php?/topic/32253-MEGA-problem-z-bąbelkami.#entry298041 Ja w najblizszym czasie będę zmieniał hydraulike. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Wysłane z Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beard Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 Tylko, że ją mam baniaczek z panelem z tylu. Więc hydrauliki za dużo tu niema. mobilnie nadający Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonH Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 A jaką masz pompę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beard Zgłoś Napisano 1 Marca 2014 (edytowane) Oczywiście. Nalepki brak. Dlatego nie kojarzyłem. mobilnie nadający Edytowane 1 Marca 2014 przez świerzak (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krajca Zgłoś Napisano 3 Marca 2014 U mnie podobny zbiornik z panelem z tyłu zauważyłem że bomble się robiły jak miałem niski stan wody w panelu, jeśli ustawiłem bardzo wysoko ramke blokującą wode od zasysania aby szybciej zbierało korzuch z tafli Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Cytuj Akwarium 210L Red Sea Max, Panel 40L, Oświetlenie 6x39W 2x Arcadia Hybrid , 2x Arcadia Deep Blue, Cyrkulacja 2x Jebao WP25 z twin controlerem, Skimmer org od Red Sea w panelu. Balling Aquaforest kompletny z komponentami. Sól Aquaforest Reef Salt Testy wody Red Sea Pro oraz Hanna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach