Włodzimierz Zgłoś Napisano 25 Marca 2014 (edytowane) Sprzedam ~3,3 letnie lampy led PS BP 160W na diodach Cree 3W z zasilaczami. Najchętniej komplet. 1. master + slave - 1300 zł. 2. slave - 600 zł. Serwis Pacific Sun potwierdził, że do lampy Slave można podłączyć komputer sterujący. Stan dobry -. Odbiór osobisty w Płocku.Niechętnie wysyłam, żeby nie było niedomówień. Do 2 lub 3 lamp dokładam kabel połączeniowy. Edytowane 4 Maja 2014 przez Włodzimierz (wyświetl historię edycji) "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrsdz Zgłoś Napisano 26 Marca 2014 Pw wrsdz nadaje mobilne 160 litrow OW Cube, T5 , RW 4/ Koralia, DYI Skimmer, NJ2300 na obiegu, Ebtech, glownie SPS , zbiornik oparty na metodzie DSR !!! "Metoda DSR jako suplementacja mikroelementow " artykul kolegi Jacka (PL wersja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 27 Marca 2014 Up. "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 29 Marca 2014 up. "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2014 Obniżka: 1. master + slave - 1250 zł. 2. slave - 550 zł. + koszty wysyłki Serwis Pacific Sun potwierdził, że do lampy Slave można podłączyć komputer sterujący. "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2014 Obniżka: 1. PS BP 160W master + slave - 1230 zł. 2. PS BP 160W slave - 530 zł. + koszty wysyłki Serwis Pacific Sun potwierdził, że do lampy Slave można podłączyć komputer sterujący. "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2014 Wszyskie ledy świecą. Lampy idą z zasilaczami. Na prośbę fotki lamp 160W slave. Master od strony ledów wygląda tak samo. "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2014 Obniżka: 1. PS BP 160W master + slave - 1200 zł. 2. PS BP 160W slave - 500 zł. + koszty wysyłki Serwis Pacific Sun potwierdził, że do lampy Slave można podłączyć komputer sterujący. "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2014 Czekam na propozycje "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2014 Aktualne: 1. PS BP 160W master - 700 zł. 2. PS BP 160W slave - 500 zł. 3. PS BP 160W slave - 500 zł. + koszty wysyłki kurierem - 50 zł. Dokładam do lampy slave gratis kabelek połączeniowy. Serwis Pacific Sun potwierdził, że do lampy Slave można podłączyć komputer sterujący. "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2014 Nadal czekam na poważne ofert "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 1 Maja 2014 Aktualne: 1. PS BP 160W master - 690 zł. 2. PS BP 160W slave - 490 zł. 3. PS BP 160W slave - 490 zł. + koszty wysyłki kurierem - 50 zł. Dokładam do lampy slave gratis kabelek połączeniowy. Serwis Pacific Sun potwierdził, że do lampy Slave można podłączyć komputer sterujący. "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włodzimierz Zgłoś Napisano 4 Maja 2014 Nieaktualne, sprzedane. "Boże, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji." - św. Tomasz z Akwinu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach